Αποχώρηση της ομάδας Λευτέρη Αβραμόπουλου από την Οικονομική Επιτροπή

0 1.305

Αποχώρησαν από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας του Λευτέρη Αβραμόπουλου, μετά από αίτημα αναβολής του 13ου θέματος που έθεσε ο κ. Παπαγεωργίου και δεν έγινε δεκτό.

Ο κ. Παπαγεωργίου ζήτησε το θέμα να έρθει πρώτα στο Δημοτικό Συμβούλιο και μετά στην Οικονομική Επιτροπή λόγω της σοβαρότητας του.

Οι σύμβουλοι της ομάδας του κ. Αβραμόπουλου, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αποχώρησαν μετά την άρνηση αναβολής του θέματος αποχώρησαν.

Ο κ. Αβραμόπουλος πήρε τον λόγο και μίλησε σχετικά για το θέμα θέτοντας σοβαρά ερωτήματα προς τον Δήμαρχο κάνοντας λόγο για υποθήκη του Δήμου Μετεώρων για 12 χρόνια σε εταιρία.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε άπειρο τον κ. Αβραμοπούλο ζητώντας την κα Φροσυνάκη και τον κ. Παπαγεωργίου να μην αποχωρήσουν.

Το 13ο θέμα ήταν: Έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης – Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Μετεώρων, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών και εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων παροχής Υπηρεσιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr