Από την Καλαμπάκα περνά η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014»

Την ευκαιρία να τυγχάνει μιας ακόμα προβολής έχει η πόλη μας στις 3 Οκτωβρίου καθώς με προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής θα περάσει η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

0 184

Την ευκαιρία να τυγχάνει μιας ακόμα προβολής έχει η πόλη μας στις 3 Οκτωβρίου καθώς με προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής θα περάσει η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Την ευκαιρία να τυγχάνει μιας ακόμα προβολής έχει η πόλη μας στις 3 Οκτωβρίου καθώς με προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής θα περάσει η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014», σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «SOCHI 2014».

Πρόκειται για ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο παγκόσμιου ενδιαφέροντος και το οποίο θα μεταδοθεί από ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο.

Αυτό ανακοίνωσαν σήμερα το μεσημέρι από το Δημαρχείο Καλαμπάκας, ο Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου και ο αντιδήμαρχος κ. Αλμπάνης για το θέμα.

Την ημέρα έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας στην Καλαμπάκα θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις και οι 2 – 3 ώρες παραμονής της θα δώσουν και την ανάλογη προβολή του γεγονότος με την ανάλογη προβολή της πόλη μας…

Η Ολυμπιακή Επιτροπή απέστειλε στον Δήμο Καλαμπάκας έγγραφο όπου μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής :

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Σας γνωρίζουμε ότι από 29/9 – 5/10/2013 θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους, η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014», στο πρόγραμμα της οποίας έχει περιληφθεί ο Δήμος σας.
Το γεγονός θα αποτελέσει αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και θα μεταδοθεί από διεθνή ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να ρυθμισθούν όλες οι κατά περίπτωση λεπτομέρειες της διοργάνωσης, σας αποστέλλουμε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου σας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την αποδοχή του οποίου θα πρέπει μέχρι τις 23 Αυγούστου να μας αποστείλετε εγγράφως (ηλεκτρονική διεύθυνση: info@hoc.gr).
Ο αριθμός των λαμπαδηδρόμων και τα σημεία τοποθέτησής τους θα σας γνωστοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.