Απεργία Δημοσιογράφων στις 20 Μαΐου

Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της 20ης Μαΐου κατά των αλλαγών στο ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ ζητώντας, παράλληλα, συντονισμό από την ΠΟΕΣΥ και το Διασωματειακό των συνεργαζόμενων σωματείων στο χώρο του Τύπου.

0 227

Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της 20ης Μαΐου κατά των αλλαγών στο ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ ζητώντας, παράλληλα, συντονισμό από την ΠΟΕΣΥ και το Διασωματειακό των συνεργαζόμενων σωματείων στο χώρο του Τύπου. Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της 20ης Μαΐου κατά των αλλαγών στο ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ ζητώντας, παράλληλα, συντονισμό από την ΠΟΕΣΥ και το Διασωματειακό των συνεργαζόμενων σωματείων στο χώρο του Τύπου.

Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε, επίσης, τη διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων σε όλα τα ΜΜΕ από την προσεχή Δευτέρα, 17 Μαΐου.

«Το Ασφαλιστικό σύστημα, όπως το γνωρίζαμε, καταργείται. Οι ώρες είναι ιστορικές. Οφείλουμε να υπερασπίσουμε τις κοινωνικές κατακτήσεις που παραλάβαμε από τις προηγούμενες γενιές ασφαλισμένων και να τις παραδώσουμε βελτιωμένες στην επόμενη γενιά εργαζομένων» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.