Απεργεί την Τετάρτη Δημόσιος και Ιδιωτικός τομέας

Μήνυμα στην κυβέρνηση και την ΕΕ ότι δεν θα δεχτούν την κατάργηση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στέλνουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

0 160

Μήνυμα στην κυβέρνηση και την ΕΕ ότι δεν θα δεχτούν την κατάργηση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στέλνουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Μήνυμα στην κυβέρνηση και την ΕΕ ότι δεν θα δεχτούν την κατάργηση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στέλνουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων.

Στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι:

– στον ιδιωτικό τομέα
– στις ΔΕΚΟ
– στις τράπεζες (ΟΤΟΕ)
– οι δημόσιοι υπάλληλοι
– οι δάσκαλοι (ΔΟΕ)
– οι καθηγητές (ΟΛΜΕ)
– οι δημοσιογράφοι

Στο πλαίσιο της απεργίας δεν θα κινηθούν ολόκληρο το 24ωρο τα αεροπλάνα, τα πλοία και τα τρένα του ΟΣΕ.

Όπως τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση η ΓΣΕΕ, «η απεργία και τα συλλαλητήρια των εργαζομένων θα στείλουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης και διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στους νεοφιλελεύθερους ‘αναλυτές’, οι οποίοι στο όνομα της κρίσης και των δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας σχεδιάζουν και προωθούν την κατάργηση κάθε εργασιακού, οικονομικού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος».

 

Newsroom ΔΟΛ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.