Απατεώνες «χτύπησαν» σε ψαράδικο των Τρικάλων – Ζήτησαν ψάρια για μοναστήρια!

0 569

Ψαράδικο των Τρικάλων μπήκε στο στόχαστρο επιτήδειων, με απατεώνες να προσπαθούν να τους εξαπατήσουν και να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης, όταν ιδιοκτήτης ψαράδικου από την αγορά της Νομαρχίας δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που ζητούσε να προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες θαλασσινών, αξία περίπου 700 ευρώ, προκειμένου να διατεθούν σε Μοναστήρια.

Ο Τρικαλινός όμως ψυλλιασμένος και έχοντας ακούσει ανάλογα περιστατικά, δεν …τσίμπησε, ενώ ειδοποίησε την Αστυνομία.

Από τις έρευνες προέκυψε πως το τηλεφώνημα προερχόταν από Αθήνα με άγνωστο κάτοχο.

Πρόκειται για μια γνωστή και καλοσχεδιασμένη μέθοδο εξαπάτησης επιχειρηματιών, όπου οι επιτήδειοι αφού παραγγείλουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων, στη συνέχεια έρχονται ξανά σε επαφή με τα υποψήφια θύματά τους και τους ενημερώνουν πως κατέθεσαν στην τράπεζα κατά λάθος μεγαλύτερο ποσό , ζητώντας άμεσα την επιστροφή των χρημάτων.

Μάλιστα, το σημερινό περιστατικό με τους απατεώνες που «χτύπησαν» σε ψαράδικο των Τρικάλων δεν είναι το μοναδικό και κατά το παρελθόν καταγράφηκαν ανάλογα περιστατικά στην πόλη μας. Για τον λόγο αυτό εφίσταται ιδιαίτερη προσοχή στους επιχειρηματίες και όχι μόνο, για να μην πείθονται εύκολα από αγνώστους.

tv10.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.