Απάντηση του κ. Χρήστου Κτενά σε τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου κ. Σακελλαρίου σε συνέντευξή του

Με αφορμή τοποθέτησης απο τον Κο Σακελλαρίου που αφορά εμένα τη ΣΤΕΓΗ και τα αδέσποτα και αυτή τη φορά σε Μ.Μ.Ε – στο Ραδιο Σταγών

0 153

Με αφορμή τοποθέτησης απο τον Κο Σακελλαρίου που αφορά εμένα τη ΣΤΕΓΗ και τα αδέσποτα και αυτή τη φορά σε Μ.Μ.Ε – στο Ραδιο Σταγών

Με αφορμή τοποθέτησης απο τον Κο Σακελλαρίου που αφορά εμένα τη ΣΤΕΓΗ και τα αδέσποτα και αυτή τη φορά σε Μ.Μ.Ε – στο Ραδιο Σταγών  – αναγκάζομαι να βρεθώ πάλι σε θέση απολογίας.

Να κάνω αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση αφού δε κάνει άλλος ,να ρωτήσω να τοποθετηθώ και ν απαντήσω ανάλογα.

Αναρωτηθήκατε κύριε Σακελλαρίου και συμπεράνατε κιόλας ότι δε παραιτήθηκα αφού ήμουν στο δικαστήριο ως εκπρόσωπος της ΣΤΕΓΗΣ. Μήπως εσείς δεν είσαστε εκεί ως Δήμαρχος ενώ δεν είστε? Βέβαια εσείς εκει πάτε ως κατηγορούμενη δημοτική αρχή ,με συνχωρείτε που δε σας ενημέρωσα αλλα υπέθεσα έχει το δικαίωμα να πάει ως εκπρόσωπος τεως προεδρος συλλόγου και πόσο μάλιστα όταν ο ίδιος έκανε και τη καταγγελία.

Όσον αφορα τις αναθέσεις που εσείς δε κάνατε “τετοια πράματα”επειδή έχω κι εγώ φίλους αλλα όχι μέσα απο τη Δημαρχεία μου είπανε πως στη Διάβα υπάρχει μια ομάδα ατόμων οι οποίοι εχουν χωράφια και τα τελευταία 3 με 4, χρόνια, πληρώνουν μόνοι τους και καθαρίζουν τα αυλάκια.

Θα μου πείτε τι σχέση έχει; Απλά δε μου έλυσε την απορία μια ανάθεσή σας αναρτημένη στο διαύγεια με ημερομηνία 23/6/2014 και αρ.απόφασης 398/2014 με απ ευθείας ανάθεσης εργασίας ”ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ -ΔΙΑΒΑ”…

Απασχολούνταν κάπου σε άλλο πόστο τότε μήπως; και λέω εγώ τώρα ΜΗΠΩΣ τον πληρώσατε με αυτή την ανάθεση ενώ εκανε άλλη δουλειά;

Και πάμε στο πιο σοβαρό κατ εμέ……. ΑΔΕΣΠΟΤΑ και θα υπερασπισθώ μόνο αυτά και όχι τη νυν Δημοτική αρχή η οποία συνέχισε να αγοράζει τροφές και κάποια φάρμακα για τη ΣΤΕΓΗ απο κει που αγοράζατε κι εσείς και με τις ίδιες τιμές μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016. Τουλάχιστον τώρα ο νέος προμηθευτής μας δίνει και κάποια τσουβάλια δωρεάν.

Έχετε δυστηχώς επιλεκτικά, κενά μνήμης για το πόσες φορές συναντηθήκαμε και τι συμφωνήσαμε. Επειδή συνιθιζω ν αποστηθίζω μερικά προς το παρόν θα αναφερθώ μόνο στο τι κάνατε εσείς για τα αδέσποτα.

ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΑΤΕ 2 (δυο)ολόκληρα ζώα τα εμβολιάσατε , τσιπάρατε και τα επανατοποθετήσατε στη ποταμιά χωρίς να τα έχετε καταχωρήσει στη ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ,και μετατοπίζοντας φυσικά το αυξητικό πρόβλημα των αδέσποτων και προς τα εκεί αφου δε τα ΣΤΕΙΡΩΣΑΤΕ όπως ωφείλατε.

Επίσης ακόμη ένα θηλυκό το περισυλλέξατε απο το ΕΣΥ ώς λυσύποπτο αλλα κι αυτό μεταφέρθηκε άμεσα και ΑΣΤΕΙΡΩΤΟ χωρίς να τηρηθεί ότι προβλεπεται σε μαντρί αντιδημάρχου σας βάσει και ομολογίας του ίδιου σε Δ.Σ.

Όσο για τα ζώα της ΣΤΕΓΗΣ ,δεν κάνατε και σ αυτά ούτε μια στείρωση παρα μόνο 11 εμβόλια και άλλα τόσα τεστ λεισμάνιας. Με όλα αυτά καταφέρατε να είστε και κατηγορούμενη Δημοτική αρχή αυταπαγγέλτως για επίθεση ή επιθέσεις αδέσποτων.

Αυτά τουλάχιστον καταφέρατε απο τον Ιούνιο του 2013 έως και που παραδώσατε τη θέση σας κύριε Σακελλαρίου για το δήμο και για τον Κτενά της Στέγης που υπηρετεί τα ζώα. Θα σας παρακαλούσα την επόμενη φορά να είστε πιο ενημερωμένος απο πρώην συνεργάτη σας και μη προσπαθείτε χτυπήματα κάτω απο τη μέση.

Σας ευχαριστώ
Κτενάς Χρήστος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.