Απάντηση του Α.Σ. Μετέωρα σε συκοφαντική επιστολή επιχειρηματία

0 737

Δυστυχώς τελευταίως πληροφορούμαστε με λύπη φυσικά για κινήσεις που γίνονται κατά της ομάδας του Α.Σ. Μετέωρα από πολίτη, επιχειρηματία της Καλαμπάκας.

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε  σε όλους τους φιλάθλους του ιστορικού σωματείου ότι η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στην πόλη και στους πολίτες και επ ουδενί  λόγω η ανάληψη του σωματείου δεν έγινε με σκοπό να υποτιμήσει και να υπερκεράσει παλαιότερες διοικήσεις. Όλες, έκαναν το δικό τους ξεχωριστό αγώνα για το σωματείο. Πολλοί καλαμπακιώτες ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της ομάδος και πρόσφεραν μιλώντας με θετικά σχόλια για το σωματείο. Κάποιοι όμως, σχολιαστές του «καναπέ» δεν έχουν προφανώς τέτοιες ευαισθησίες!

Προσπάθειες λασπολόγησης υπήρξαν και παλαιότερα οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα και η τελευταία, η πιο επιτυχημένη διοίκηση των τελευταίων ετών, βάση αποτελεσμάτων, να αναγκαστεί σε παραίτηση.

Η ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα δε θα γίνει ούτε πεδίο λασπολογίας, ούτε πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων, γι’ αυτό όσοι έχουν στόχο να δημιουργήσουν θέματα και προβλήματα, καλό θα ήταν να το ξεχάσουν και  ν’ αφήσουν την τοξικότητα τους, εκτός ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Μετέωρων είναι ένα σωματείο με έξοδα που τρέχουν καθημερινά και  οι χορηγοί είναι εκείνοι που διαχρονικά και εμπράκτως στηρίζουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε και όχι εκείνοι που δεν έχουν ποτέ επί της ουσίας ανταποκριθεί και ζητούν μάλιστα πίσω τις χορηγίες του παρελθόντος!

Η αλήθεια είναι πως δε ήθελαν να προσεγγιστούν φέτος και ουσιαστικά έκοψαν τις επαφές προτού ξεκινήσει το φετινό εγχείρημά , βγάζοντας εξ αρχής μια εμπάθεια προς την ομάδα και την πόλη της Καλαμπάκας για τους λόγους που και οι ίδιοι γνωρίζουν.

Απαγορεύουμε τις δηλώσεις εντυπωσιασμού που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν τις δεχόμαστε! Όποιος το θέλει, μπορεί είτε να βοηθήσει άμεσα ή έμμεσα και όποιος δεν μπορεί να καθίσει στις σκιές όπως ήταν και να παραμείνει σιωπηλός.

Έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα από τη τσέπη μας για το καλό της ομάδας, όμως ένα σωματείο του βεληνεκούς του Α.Σ. ΜετέωραΜ  χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει να βρίσκεται στις μεγάλες κατηγορίες.

Δε θα ανεχτούμε  τοποθετήσεις οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.

Όλοι μαζί μια γροθιά για το καλό της ομάδας της καρδιάς μας και της πόλης.

 

ΥΓ 1.  Κάνουμε επίσης γνωστό ότι ο κύριος που προέβηκε σήμερα 20/8  σε ανακοίνωση εναντίον της ομάδος, με το που ενδιαφέρθηκε κάποιος άλλος επιχειρηματίας να μπει χορηγός σε νέες φόρμες του σωματείου μας, απαίτησε, άκουσον – άκουσον, να του δοθούν πίσω οι περσινές φόρμες, πράγμα ανήκουστο στα παγκόσμια χρονικά του ποδόσφαιρου! Δεν μπορεί να κάνεις μια κίνηση χορηγίας και μετά να τη ζητάς πίσω!  Είναι τουλάχιστο υποτιμητικό για τον χορηγό! Η δίνεις ή δεν δίνεις.

Αφήνουμε την κοινή γνώμη ν’ αποφασίσει για την τοποθέτηση του.

Δεν μας αγγίζει και συνεχίζουμε. Άλλωστε όλοι γνωριζόμαστε σε τούτη την μικρή πόλη.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ 

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr