Απάντηση κατοίκων Κοινότητας Κακοπλευρίου σχετικά με την κατάσταση του Κοινοτικού Ξενώνα

0 1.386

Πρόσφατα έγινε αναφορά στα ΜΜΕ σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κοινοτικός ξενώνας του χωριού μας. Σ’ αυτήν την αναφορά ο εν λόγω ξενώνας παρουσιάζεται ως ‘ανεκμετάλλευτος’ .

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως μπορεί κάποιος μετά από επιτόπια επίσκεψη στο χώρο αυτό να προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις. Θα επιθυμούσαμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να διασαφηνίσουμε στον κόσμο πώς ο Κοινοτικός Ξενώνας τελεί υπό λειτουργία επί 17 συναπτά έτη ,υπό την διεύθυνση του κυρίου Τέγου Ιωάννη . Ο κ. Τέγος Ιωάννης ενοικιάζει τον Κοινοτικό Ξενώνα με μακροχρόνια σύμβαση από τον Δήμο Μετεώρων και όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει αρκετά χρήματα για την συντήρηση και την αξιοποίηση του στο έπακρο.

Ο Κοινοτικός Ξενώνας φιλοξενεί επισκέπτες από κάθε μέρος του κόσμου προσφέροντας τους ποιοτική διαμονή . Ακόμη στο ισόγειο του μπορεί κανείς να πιεί κάθε είδους καφέ ή να δοκιμάσει την εξαιρετική κουζίνα,  θαυμάζοντας παράλληλα την εκπληκτική θέα της περιοχής.

Τα παραπάνω περιγράφουν την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κοινοτικός Ξενώνας σήμερα και επ’ ουδενί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ‘ανεκμετάλλευτος’ .

 

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΚΟΠΛΕΥΡΙΟΥ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr