Αντώνης Η. Γραββάνης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδιασμό του Δημήτρη Σακελλαρίου

Ο Γραββάνης Αντώνιος γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1978 στην Αθήνα όπου και έζησε τα πρώτα του παιδικά χρόνια.

0 74

Ο Γραββάνης Αντώνιος γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1978 στην Αθήνα όπου και έζησε τα πρώτα του παιδικά χρόνια.

gravvanis AntΟ Γραββάνης Αντώνιος γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1978 στην Αθήνα όπου και έζησε τα πρώτα του παιδικά χρόνια.

Σε ηλικία 7 ετών εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στην Καλαμπάκα όπου έζησε μέχρι το 1996 που τελείωσε το λύκειο. Από το 1996 μέχρι το 2000 φοίτησε στην Λάρισα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΙ Μηχανολογίας. Από το 2000 μέχρι το 2002 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο σώμα καταδρομών των ειδικών δυνάμεων.

Το 2003 ιδρύει την τεχνική εταιρία με έδρα την Καλαμπάκα όπου δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο των οικοδομών με πάρα πολλά έργα και κατασκευές τόσο στην Καλαμπάκα όσο και σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία έως και σήμερα.

Παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση δραστηριοποιήθηκε και συμμετείχε στα πολιτιστικά και κυρίως αθλητικά δρώμενα της Καλαμπάκας. Από το 2002 ως το 2008 συμμετείχε στο Δ.Σ. του Εθνικού Καλαμπάκας και το 2008 από τη θέση του προέδρου κατέκτησε το πρωτάθλημα του Νομού Τρικάλων.

Το 2008 συμμετείχε στην ίδρυση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου, ανέλαβε την προεδρία της ομάδος μέχρι το 2012 με αποκορύφωμα την συμμετοχή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες της Δ’ εθνικής και την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος του Νομού Τρικάλων. Στην πλούσια δραστηριότητά του στα δρώμενα της περιοχής σημειώνεται η συμμετοχή του στην γυναικεία ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα ενώ από το 2012 ως και σήμερα είναι πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Σαρακίνας ιδρύοντας μάλιστα για πρώτη φορά και το τμήμα ακαδημιών της.

Είναι παντρεμένος με την κα Καρούτα Μαρία, πατέρας ενός παιδιού, συνεχίζοντας την επιχειρηματική, αθλητική και πολιτιστική του δραστηριότητα στην πόλη της Καλαμπάκας.

Γραβάνης Η. Αντώνιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτριου Σακελλαρίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.