«Άνθρακας ο θησαυρός» στην περιοχή της Κρήνης

0 504

Ολοκληρώθηκαν προσφάτως οι έρευνες ιδιώτη που αναζητούσε με νόμιμο τρόπο και με τις ισχύουσες διατάξεις τον κρυμμένο αμύθητο θησαυρό στο Όρος Βίγλα της Κρήνης

Τελικά η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος ιδιώτη, που αποφάσισε να προχωρήσει σε ανασκαφές στην περιοχή της Κρήνης και στους πρόποδες του Όρους Βίγλα, για τον εντοπισμό θησαυρού. Όπως είχε μεταφέρει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» σε εκτενή ρεπορτάζ, ο ιδιώτης είχε λάβει τις απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την ανασκαφή, καθώς είχε βάσιμες πληροφορίες ότι στην προαναφερόμενη περιοχή υπήρχε κρυμμένος μεγάλος θησαυρός. Προ μηνών στην περιοχή είχαν μεταφερθεί μηχανήματα για την ανασκαφή στην οποία βρισκόταν παρών και επόπτευε ο ιδιώτης.

Δυστυχώς παρά τις έρευνες, δεν εντοπίστηκε ο πολυπόθητος θησαυρός με αποτέλεσμα προσφάτως, να απομακρυνθούν τόσο τα μηχανήματα, όσο και ο ενδιαφερόμενος ιδιώτης που είχε καταθέσει το αίτημα για τις ανασκαφές.

Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε «άνθρακας ο θησαυρός». Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι κατά καιρούς έχουν κατατεθεί διάφορες αιτήσεις ιδιωτών για την διενέργεια ανασκαφών στην περιοχή μας με την ελπίδα του εντοπισμού κρυμμένου θησαυρού. Οι αιτήσεις πριν λάβουν το δρόμο των υπολοίπων συναρμόδιων Υπηρεσιών περνούσαν από το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, το οποίο καλούνταν να δώσει την απαιτούμενη άδεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.