Αντάμωσαν οι Αγιοφυλλιώτες

Το περασμένο Σάββατο αντάμωσαν οι Αγιοφυλλιώτες σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στο Αγιόφυλλο.

0 177

Το περασμένο Σάββατο αντάμωσαν οι Αγιοφυλλιώτες σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στο Αγιόφυλλο.

 

Το περασμένο Σάββατο αντάμωσαν οι Αγιοφυλλιώτες σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στο Αγιόφυλλο.

Τα χορευτικά τμήματα υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας Μάρθας Μαγκούφη χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από την ζωντανη ορχήστρα του μοναδικού Παναγιώτη Ζωσιμά που δεν άγησε κανένα να καθίσει στις καρέκλες στην συνέχεια της βραδιάς. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ζήσης Καραγιάννης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ οργάνωσε με επιτυχία και αυτή την εκδήλωση – σταθμός για το χωριό και τους κατοίκους.

Χαιρετισμό προς όλους απύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου ο οποίος και μίλησε για την σημασία αυτών των εκδηλώσεων που έχουν σαν σκοπό την παράδοση και την συνέχιση των εθίμων από την κοινωνία που κρατά ζωντανά αυτά τα χωριά.

 

agiofyllo_IMG_8266

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου μαζί με το πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ζήση Καραγιάννη

agiofyllo_IMG_8295

agiofyllo_IMG_8306

agiofyllo_IMG_8314

agiofyllo_IMG_8318

agiofyllo_IMG_8337

agiofyllo_IMG_8345

agiofyllo_IMG_8367

agiofyllo_IMG_8383

agiofyllo_IMG_8424

agiofyllo_IMG_8440

Μοναδικός για ακόμα μια φορά ο Παναγιώτης Ζωσιμάς….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.