Άνοιξε το ένα ρεύμα της ε.o Αθηνών – Λαμίας

Στην κυκλοφορία δόθηκε νωρίς το μεσημέρι το ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα, στο ύψος της Τραγάνας, που είχε κλείσει από χθες το βράδυ λόγω ανατροπής και ανάφλεξης βυτιοφόρου.

0 201

Στην κυκλοφορία δόθηκε νωρίς το μεσημέρι το ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα, στο ύψος της Τραγάνας, που είχε κλείσει από χθες το βράδυ λόγω ανατροπής και ανάφλεξης βυτιοφόρου. Στην κυκλοφορία δόθηκε νωρίς το μεσημέρι το ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα, στο ύψος της Τραγάνας, που είχε κλείσει από χθες το βράδυ λόγω ανατροπής και ανάφλεξης βυτιοφόρου. Ωστόσο, αποκλεισμένο παραμένει το ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη και τα οχήματα εκτρέπονται στο ύψος του Κάστρου και από εκεί μέσω Αμφίκλειας-Τιθορέας-Λειβαδιάς εισέρχονται στην εθνική στο ύψος του Μπράλου.

Το βυτιοφόρο, που μετέφερε εύφλεκτο υλικό, κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε στο στηθαίο, ανετράπη και εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην καμπίνα του οδηγού. Ο Σέρβος οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας τραυματισμένος στα πλευρά.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από όλη τη Στερεά Ελλάδα βρέθηκαν στο σημείο και έσβησαν τις φλόγες στην καμπίνα του φορτηγού, ώστε να εμποδίσουν την επέκταση της φωτιάς και έριξαν τόνους νερό με ειδικό αφρό στο γεμάτο βυτιοφόρο.

Η διαρροή, που παρατηρήθηκε στο όχημα, ανάγκασε τους πυροσβέστες να κινηθούν πολύ γρήγορα. Τα ξημερώματα, συνεργείο ξεκίνησε μετάγγιση του εύφλεκτου υλικού σε άλλο φορτηγό και ακολούθως έφτασε γερανός για να το απομακρύνει.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι άρχισε επισκευή του οδοστρώματος, που είχε πάθει αρκετά μεγάλες ζημιές και μετά την αποκατάστασή του θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Πηγή: ΝΕΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.