Άννα Μπαρμπαρούση: Ηγετική δύναμη για τον Δήμο Μετεώρων!

0 660

Η Άννα Μπαρμπαρούση είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος της «Δύναμης Ευθύνης» και ένα από τα ικανά στελέχη της ομάδας του Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Η αφοσίωσή της στη δημόσια υπηρεσία ξεκινά με τη συμμετοχή της σε διάφορους πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς συλλόγους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της και συνεχίζει δυναμικά, με το ίδιο πάθος, για την κατάκτηση μιας θέσης στο δημοτικό συμβούλιο, στην υπηρεσία των συνδημοτών της.

Ως μητέρα τριών παιδιών, η Άννα είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την επόμενη γενιά. Πιστεύει ότι η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι το κλειδί για την επίτευξη προόδου, γι’ αυτό και στηρίζει τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και τη «Δύναμη Ευθύνης» στην προσπάθειά τους για ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό Δήμο Μετεώρων.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία της Άννας Μπαρμπαρούση συμπεριλαμβάνει ελεύθερο επάγγελμα, ιδιωτική απασχόληση και τη σημερινή της θέση σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Η εμπειρία της, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον κοινωνικό τομέα, της έχει δώσει βαθιά κατανόηση των αναγκών του δήμου και των κατοίκων του.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr