Ανήλικοι έβαλαν φωτιά στο σχολείο των Σοφάδων… και πήραν την Ελληνική Σημαία

0 459

Συνελήφθησαν, χθες (20-01-2023) το βράδυ στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, -4- ανήλικοι ημεδαποί, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, προχθές (19-01-2023) το απόγευμα στους Σοφάδες, οι ανήλικοι προξένησαν πυρκαγιά σε σχολείο της κωμόπολης, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε εσωτερικές επιφάνειες, ενώ κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την ελληνική σημαία.

Επιπλέον, κατά το χρονικό διάστημα 19/20-01-2023, προξένησαν φθορές στον αύλειο χώρο σχολικού συγκροτήματος της κωμόπολης, καταστρέφοντας δύο φιλέ βόλει και απορρίπτοντας τις δοκούς στήριξης σε εξωτερικό χώρο, ενώ και στο πρόσφατο παρελθόν προκάλεσαν παρόμοια φθορά, καταστρέφοντας φιλέ και αφαιρώντας την ελληνική σημαία.

Η αφαιρεθείσα σημαία από το σχολείο βρέθηκε και αποδόθηκε στον διευθυντή του.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο πατέρας του ενός ανήλικου, στα όρια του αυτοφώρου, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου, ενώ στην ίδια δικογραφία, για το ίδιο αδίκημα, περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι γονείς των προαναφερόμενων ανήλικων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.