Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην Ηλεία

Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του, ανεμοστρόβιλος που πέρασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, από την περιοχή του Βαρθολομιού έως και την περιοχή των Λεχαινών.

0 255

Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του, ανεμοστρόβιλος που πέρασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, από την περιοχή του Βαρθολομιού έως και την περιοχή των Λεχαινών.

Αρετή, Γαστούνη, Βαρθολομιο, Μυρσίνη χτυπήθηκαν απο ανεμοστρόβιλο με ζημιές σε κτίρια, υποδομές, επιχειρήσεις, δέντρα.

Επλήγησαν οι δήμοι Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχεδόν στο σύνολό τους…

Καλλιέργειες καλαμποκιού Υπέστησαν ολική καταστροφή ενώ ντόμινο έγιναν οι κολώνες της Δ.Ε.Η. που παρασύρθηκαν και ξηλώθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και σε δρόμους, ενώ οι καταστροφές είναι εκτεταμένες και σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις…

Αυτοκίνητο παρασύρθηκε απο τον ανεμοστρόβιλο στο Βρανά Βαρθολομιού. Σώθηκε απο θαύμα ο οδηγός του. Ακριβώς δίπλα ο ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε κατάστημα που πουλούσε αγροτικά προϊοντα. Αμέτρητες οι ζημιές σε σπίτια, καλλιέργειες, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις δίκτυα υποδομών.

Οι κάτοικοι των περιοχών με τη συμβολή της Πυροσβεστικής, προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται και να προστατέψουν τις οικίες τους, ενώ έχουν γίνει πάνω από 50 κλήσεις για κοπές δένδρων στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειωθεί σαν πρώτη εκτίμηση ό,τι η ζημιά στο δίκτυο της ΔΕΗ είναι ανυπολόγιστη στις περιοχές που πέρασε ο ανεμοστρόβιλος με αποτέλεσμα να δίνουν τεράστια μάχη αυτές τις ώρες οι τεχνικοί του Ομίλου για την αποκατάσταση των βλαβών.

madata.grilialive.gr

hlia 5hlia 6

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.