Ανεκμετάλλευτα δώρα γίνονται έργα τέχνης

Με την αδελφοποίηση της πόλης μας με το schwabach η πλέoν αδελφική πόλη θεώρησε σωστό να στείλει στην Καλαμπάκα ένα δώρο το οποίο έμεινε ανεκμετάλλευτο κάπου κοντά στο ποτάμι.

0 430

Με την αδελφοποίηση της πόλης μας με το schwabach η πλέoν αδελφική πόλη θεώρησε σωστό να στείλει στην Καλαμπάκα ένα δώρο το οποίο έμεινε ανεκμετάλλευτο κάπου κοντά στο ποτάμι. Με την αδελφοποίηση της πόλης μας με το schwabach η πλέoν αδελφική πόλη θεώρησε σωστό να στείλει στην Καλαμπάκα ένα δώρο το οποίο έμεινε ανεκμετάλλευτο κάπου κοντά στο ποτάμι.

Ο λόγος για κάποιους κάδους ανακύκλωσης οι οποίοι θα έπρεπε εδώ και αρκετό καιρό να είναι τοποθετημένοι  στους δρόμους ώστε να συμβάλλουν στην ανακύκλωση. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ! Παρόλα αυτά η πρωτοβουλία του καθηγητή καλλιτεχνικών κ. Κοτσίρα  Ηλία έδωσε το έναυσμα στα παιδιά να μεταμορφώσουν τους κάδους σε πραγματικά έργα τέχνης.

Δεκαπέντε ημέρες εργαστήκαν τα παιδιά του εργαστηρίου ζωγραφικής του κ. Κοτσίρα, της σχολής ξυλογλυπτικής Καλαμπάκας, του 1ου επαγγελματικού Λυκείου Καλαμπάκας, του 1ου και 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας , των εκπαιδευτηρίων Αθηνά, του 2ου επαγγελματικού Λυκείου Τρικάλων καθώς και παιδιά τα οποία άκουσαν για την προσπάθεια και θέλησα να βάλουν τη δική τους πινελιά στα έργα.

Τελικά αναμένουμε την εμφάνιση των κάδων στους δρόμους της πόλης και ελπίζουμε να εκτιμηθούν αναλόγως από τους αρμοδίους ώστε να γίνουν μεγαλύτερες προσπάθειες στο έργο της ανακύκλωσης.

Αλμπάνη Ναυσικά

 

kadoi_IMG_7787

Ο κ. Ηλίας Κοτσίρας δίνει τις οδηγίες για την ζωγραφική στους κάδους

kadoi_IMG_7789

kadoi_IMG_7793

Η Ναυσικά “επί το έργον”….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.