Αναβολή της επίσκεψης στην Ειδομένη από τις Γυναίκες του Συλλόγου και Ομάδας Τρικάλων – Καλαμπάκας

O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων & η Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας (μέλη της Ο.Γ.Ε.) αναβάλουν προσωρινά την προγραμματισμένη

0 44

O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων & η Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας (μέλη της Ο.Γ.Ε.) αναβάλουν προσωρινά την προγραμματισμένη

O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων & η Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας (μέλη της Ο.Γ.Ε.) αναβάλουν προσωρινά την προγραμματισμένη  στις 13/12/15 επίσκεψη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες της Ειδομένης, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις και η οξύτητα που επικρατεί στην περιοχή καθιστούν αδύνατη τη μετάβασή μας εκεί.

Η ανταπόκριση των λαϊκών οικογενειών από τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα στο κάλεσμα των συλλόγων της ΟΓΕ για αλληλεγγύη στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων υπήρξε άμεση και αθρόα.

Για το λόγο αυτό διασφαλίζουμε το γεγονός ότι η αλληλεγγύη τους αυτή δεν πάει χαμένη: Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή και με τους συλλόγους και τις ομάδες της ΟΓΕ στην περιοχή και παρακολουθούμε τις εξελίξεις με στόχο την άμεση μετάβασή μας στη Ειδομένη μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.