Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Μετεώρων

1 945

Ο Δήμος Μετεώρων με μία συντονισμένη προσπάθεια όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του, αλλά και μια σειρά διαπροσωπικών επαφών, κατάφερε να ενταχθεί σε προγράμματα και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την αναβάθμιση παιδικών χαρών.

Η Δημοτική Αρχή μερίμνησε ώστε οι δημόσιοι αυτοί χώροι να γίνουν ελκυστικοί και πάνω απ’ όλα ασφαλείς για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Νέα πιστοποιημένα όργανα τοποθετήθηκαν σε 17 παιδικές χαρές του Δήμου μας στις Κοινότητες: Χρυσομηλιάς, Ασπροκκλησιάς, Κονισκού, Παναγίας, Αγιόφυλλου, Αμπελίων, Κλεινοβού, Σαρακίνας, Καστανιάς, Καλομοίρας, Καστρακίου, Αύρας,  Γλυκομηλιάς, Ξηρόκαμπου, Αγναντιάς, Γάβρου, Ελαφίου.

Έτοιμη προς πιστοποίηση είναι πλέον η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Καλοστύπη και Αναλήψεως και σε λίγες μέρες θα παραδοθεί και η παιδική χαρά στην πλατεία Κόκα Ρόκα στην Καλαμπάκα.

Αναβαθμίστηκε επίσης και η παιδική χαρά πλησίον του πάρκου της Θεόπετρας και στην πλατεία της Κρανιάς.

Τέλος, εντός των προσεχών ημερών, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναβάθμιση παιδικών χαρών στη Βασιλική, στη Διάβα και στην Οξύνεια.

 

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Χρήστος Σινάνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. I λέει

    2 κούνιες για μωρά 1 χρονού και 2 για μεγάλα παιδιά. Για τα ενδιάμεσα παιδιά που είναι και τα περισσότερα μεταξύ 2-8 χρονών δεν υπάρχουν κούνιες. Σε μια γειτονιά με πολλά παιδιά. Πάλι αναβαθμίσεις χώρις τη σωστή μέριμνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.