Αναβάλλεται ο αγώνας “5th Meteora MTB race” που ήταν για τις 10 Μαΐου

0 538

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους πολίτες, η Οργανωτική Επιτροπή του Meteora MTB race ανακοινώνει την αναβολή του “5th Meteora MTB race” που ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Μαΐου 2020.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την σελίδα του αγώνα στο facebook καθώς και από την σελίδα της CyclingHellas με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής κοντά στις αρχές Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές όλων των συμμετεχόντων αθλητών ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία που θα οριστεί, για όσους δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη νέα ημερομηνία και έχουν ολοκληρώσει την συμμετοχή τους θα υπάρξει επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής πλην των τραπεζικών εξόδων κατόπιν συνεννοήσεως.

Ας συνεχίσουμε να παραμένουμε στο σπίτι όπως προβλέπεται, αλλά πάνω στη σέλα μας! #menoumespiti, #menoumesela Να προσέχετε όλοι την υγεία σας, υπομονή και σύντομα θα ανταμώσουμε στο όμορφα μονοπάτια των Μετεώρων! Meteora M.T.B Race “Vasilis Efstathiou” CyclingHellas Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.