Αναβάλλεται για τον Ιούλιο του 2016 η Enduromania

Πριν λίγο καιρό γράψαμε για μια ακόμη διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια προσελκύει δεκάδες φίλους των δυο τροχών και έχει ονομαστεί “Enduromania”.

0 172

Πριν λίγο καιρό γράψαμε για μια ακόμη διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια προσελκύει δεκάδες φίλους των δυο τροχών και έχει ονομαστεί “Enduromania”.

Πριν λίγο καιρό γράψαμε για μια ακόμη διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια προσελκύει δεκάδες φίλους των δυο τροχών και έχει ονομαστεί “Enduromania”.

Η ENDUROMANIA ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Καστανιάς και όλα ήταν έτοιμα. Όμως οι οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις δεν δίνουν περιθώρια για την διεξαγωγής της και έτσι οι διοργανωτές της αποφάσισαν να την αναβάλουν για τον Ιούλιο του 2016.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στο προφίλ για την συγκεκριμένη διοργάνωση….

Δελτίο τύπου – Αναβολή της Enduromania 2015

Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνουμε τα λόγια να ξεκινήσουμε το κείμενο… τόσος προβληματισμός και τόση αμηχανία …Θα σας πω λοιπόν τα εξής:
Για να στηθεί η όλη εκδήλωση της Enduromania δουλεύουμε κατά κύριο λόγο 4 άτομα και έχοντας την υποστήριξη φίλων και συγγενών αλλά και του ΜΑΣΚ ,καταφέρνουμε ότι έχετε δει τα τελευταία χρόνια. Η προσπάθεια είναι τόσο μεγάλη που ξεχνάμε οικογένεια και προσωπική ζωή, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο βουνό. Ξοδεύουμε τόσα (€) που πραγματικά είναι δύσκολο να τα καταγράψουμε μιας και η απόσταση διαμονής μας από τα μέρη της Enduromania είναι 30χλμ, το λιγότερο να πάς και άλλα τόσα να επιστρέψεις, για τους 2 εκ των τεσσάρων και 420χλμ να πάνε και 420χλμ να γυρίσουν στην Αθήνα για τους άλλους 2.

Τρώμε βροχές, λάσπη, ζέστη, ήλιο και κάνουμε ότι έτσι κι αλλιώς θα κάναμε, γιατί η Enduromania ταυτίζεται με τον τρόπο ζωής που γουστάρουμε. Για αυτό άλλωστε και την ονομάζουμε έτσι. Τα παραπάνω δεν τα λέμε σαν γκρίνια, αλλά για να σας δώσουμε μία μικρή εικόνα της μεγάλης μας προσπάθειας.


Και ενώ φέτος έχουμε ήδη φτάσει στα μισά και παραπάνω σε ότι αφορά τις ετοιμασίες της διαδρομής, ανοίγοντας νέα μονοπάτια (όπως πιθανό να έχετε αντιληφθεί παρακολουθώντας τις εξελίξεις μέσω του facebook μας) με την πιο ευχάριστη και τρελή Enduromania μέχρι σήμερα στο μυαλό μας και ενώ ήμασταν σε πολύ καλό δρόμο με καλές και μεγάλες συνεργασίες για την αναβάθμιση και εξέλιξη της εκδήλωσης, ξαφνικά τα όνειρα γκρεμίζονται και μια δόση φόβου και αβεβαιότητας μας κόβει τα γόνατα…


Ο Αλέξης μίλησε! Έχουμε δημοψήφισμα! Η ελπίδα όπως ήρθε, έβγαλε φλας αριστερά και έστριψε δεξιά! Μπερδεύτηκε και χάθηκε στα μυαλά μας…


Τι να κάναμε; Βλέπαμε ουρές στα ΑΤΜ, στα σουπερ μάρκετ και τη δραχμή και την χρεοκοπία στα όνειρά μας…


Παγώσαμε με τις εξελίξεις , ψάχνοντας την λύση της επιβίωσης των οικογενειών μας και της εργασίας μας που για την ιστορία είναι :Κρεοπωλείο (Βασίλης),Εκτυπώσεις (Χρήστος) στην Καλαμπάκα, Ναυπηγός (Διονύσης), Ιδιωτικός Υπάλληλος (Γιώργος) στην Αθήνα. Όπως θα καταλαβαίνετε από τις δουλείες μας ζούμε ,αλλά η Enduromania είναι το χόμπι μας και η τρέλα μας.


Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων αποφασίσαμε με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση για τούτο το πολιτικό σύστημα να αναβάλουμε την Enduromania 2015 που ήταν προγραμματισμένη στις 19-20 Σεπτεμβρίου και να την μεταθέσουμε το 1ο ή το 2ο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου του 2016 με την ελπίδα πως τα πράγματα θα εξελιχθούν ήρεμα και σταθερά.


Υπόσχεση πως θα κάνουμε τα πάντα με ότι κόστος για μας και ότι και να γίνει το 2016, για να ζήσετε την καλύτερη Enduromania!


Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και σας ζητούμε συγνώμη. Κοιτάμε μπροστά και η υπόσχεσή μας είναι αυτή! ΙΟΥΛΙΟΣ 2016!!!


Με τιμή
Enduromania Team

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.