Ανατυπώθηκε και κυκλοφορεί το βιβλίο της Ιωάννας Χαρμπέα «Το μυστικό του κλειστού δωματίου»

0 864

Ανατυπώθηκε από τις εκδόσεις ΔΥΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και διατίθεται από τα βιβλιοπωλεία «Αλεξανδρή» των Τρικάλων, το βιβλίο της Τρικαλινής συγγραφέως Ιωάννας Χαρμπέα «Το μυστικό του κλειστού δωματίου»

Παρουσίαση από το οπισθόφυλλο.

«Ονομάζομαι Αλεξάνδρα και το όνειρό μου είναι να γίνω μεγάλη συγγραφέας. Όλη μου η ζωή μια πένα τυλιγμένη με σκέψεις. Στα γενέθλιά μου όμως των σαράντα χρόνων, μου έγινε έμμονη
ιδέα ότι έχασα τη ζωή μου με τη συγγραφή. Ώρες ατελείωτες έγραφα σκυμμένη πάνω από τον υπολογιστή μου.
Τώρα τέλος όλα αυτά, αφού ήλθε η στιγμή να πάρω τη μεγάλη απόφαση και να παντρευτώ τον Στέφανο, έναν γοητευτικό άντρα που γνώρισα στο διαδίκτυο».
Αυτή την απόφαση πήρε η Αλεξάνδρα, όμως η ζωή σε πάει εκεί όπου ανήκεις με οποιοδήποτε κόστος. Ποιο λοιπόν θα είναι το κόστος για την ηρωίδα; Και το μεγάλο ερώτημα, αν εκείνη η πόρτα του κλειστού δωματίου άνοιγε ποτέ;
Τι μπορούσε να κρύβει για χρόνια ένα κλειστό δωμάτιο;
Πόσο άρρωστα μπορεί να είναι τα ανθρώπινα μυαλά; Τελικά η μοίρα οδηγεί τις ζωές μας ή οι επιλογές που κάνουμε;
Όταν νομίζεις ότι έχασες τα πάντα τότε θα δεις απέναντί σου
το φωτεινό σου αστέρι.

Η Ιωάννα Χαρμπέα γεννήθηκε ένα πρωινό του Ιούνη στα Τρίκαλα. Οι σπουδές της είναι στην Κοινωνιολογία-Εγκληματολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από πολύ μικρή άρχισε να γράφει παιδικά τραγούδια και ποιήματα.

Έγραψε επίσης τα παιδικά παραμύθια «Ζαφειρένια η κόρη του Πυροσβέστη», » Η απόχη της Ανδριάνας» και το κοινωνικο-ψυχολογικό μυθιστόρημα «Ένοχες Γόβες»

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.