Αναστάτωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων από ύποπτο κρούσμα κορωναϊού γυναίκας Ρομά

0 1,953

Αναστάτωση και σύγχυση επικρατεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων από ύποπτο κρούσμα γυναίκας Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr η γυναίκα, η οποία διαμένει σε οικισμό στον Πύργο, φέρεται πριν λίγες ημέρες να είχε επισκεφτεί τον οικισμό των ΡΟΜΑ στη Νέα Σμύρνη Λάρισα, λόγω γάμου.

Έπειτα, βρέθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων προκειμένου να δώσει κατάθεση για κάποιο θέμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα, παρόμοια του COVID- 19 και μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ συστήθηκε ο κατ΄ οίκον περιορισμός, ενώ έχει υποβληθεί σε τεστ κορωναϊού και αναμένονται τα αποτελέσματα

Φυσικά, το όλο γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και κυρίως στους αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Βρίσκονται σε αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της εξέτασης και όλοι φυσικά εύχονται να είναι αρνητικά, καθώς ένα μεγάλος αριθμός αστυνομικών που ήρθαν σε επαφή είτε άμεσα είτε έμμεσα, θα πρέπει να βγουν σε υποχρεωτική καραντίνα, ενώ ήδη η Διεύθυνση έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες.

Την ίδια ώρα, παρόλο που λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, επικρατεί γενικότερη ανησυχία στους κόλπους της αστυνομίας καθώς το τελευταίο διάστημα με τους ελέγχους για τις άσκοπες μετακινήσεις, οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με πολλούς ΡΟΜΑ και όχι μόνο, και καθημερινά βρίσκονται εκτεθειμένοι στον κίνδυνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.