Ανανεώσεις παιχτών για τον Άγιαξ Ασπροκκλησιάς

Ειδήσεις μας έρχονται από το στρατόπεδο του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς σχετικά με ανανεώσεις παιχτών που θα συνεχίσουν κοντά στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

0 199

Ειδήσεις μας έρχονται από το στρατόπεδο του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς σχετικά με ανανεώσεις παιχτών που θα συνεχίσουν κοντά στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδήσεις μας έρχονται από το στρατόπεδο του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς σχετικά με ανανεώσεις παιχτών που θα συνεχίσουν κοντά στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το Blogspot της ομάδας έχουμε τις εξής τέσσερις ανανεώσεις
Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του νομού Τρικάλων, Γιάννη Καλτσούδα, τον Μανώλη Παπαγεωργόπουλο, τον Λάζαρο Μπαλαούρα και τον Δημήτρη Ζαχαράκη. Να τονίσουμε ότι και για τους τέσσερις παίχτες, μετά την πολύ καλή τους παρουσία στο περυσινό πρωτάθλημα, έγιναν κρούσεις από άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα και σίγουρα αποτελεί επιτυχία για την διοίκηση του ΑΓΙΑΞ η ανανέωση της συνεργασίας τους.
Όσον αφορά τώρα το κομμάτι που καίει, αυτό των μεταγραφών, μετά το… ναυάγιο της μεταγραφής του Οικονόμου από την Κρύα Βρύση, στην οποία τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του, η διοίκηση είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις που κάνει στο μεταγραφικό παζάρι και δεν αφήνει να διαρρεύσει κανένα όνομα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχει μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα.
Μάλιστα πολύ σύντομα αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις οι οποίες ίσως προκαλέσουν αίσθηση στην ποδοσφαιρική πιάτσα….
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.