Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βαγγέλη Σταύρου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.489

Σταύρου Ευάγγελος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως Προέδρου Ορθοβουνίου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Συνδημότισσες, συνδημότες Είμαι ο Βαγγέλης Σταύρου, με καταγωγή το Ορθοβούνι Καλαμπάκας. Μοιράζω την διαμονή μου μεταξύ Τρικάλων και του αγαπημένου μου τόπου.

Εξήντα ενός ετών, παντρεμένος με την Μαρία Ζαλάβρα από την Καλομοίρα, με την οποία και έχουμε δύο παιδιά.

Σπούδασα Δασοπονία και εργάζομαι στο Δασαρχείο Καλαμπάκας.

Συνεργάζομαι με τους δασικούς συνεταιρισμούς ενώ ο Ασπροπόταμος αποτελεί περιοχή ευθύνης μου.

Ενδιαφέρομαι έντονα για την πολιτική, τον πολιτισμό, την άμεση και εποικοδομητική επικοινωνία με τους συνδημότες και φυσικά την μοναδική χλωρίδα και πανίδα του τόπου μας.

Η διαφύλαξη των αξιών βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων μου. Η φύση, ο πολιτισμός και η κοινωνία είναι για εμένα σημαντικές αξίες, τις οποίες υποστηρίζω και αντιμετωπίζω με υπευθυνότητα.

Στηρίζω ενεργά τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου με στόχο την διατήρηση, ανάδειξη και προβολή του παραδοσιακού μας πολιτισμού.

Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καστανιάς από το 2006 έως το 2010 ενώ υπηρετώ το Ορθοβούνι από την θέση του Προέδρου, από το 2010 έως και σήμερα.

Κατεβαίνω ξανά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, με στόχο να εξελίξω το έργο μου σε όλα τα επίπεδα.

Επιλέγω ως “βατήρα” αυτή την φορά τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Το δημοκρατικό του ήθος και ύφος, ο δυναμισμός, η τεχνογνωσία και το συνολικό του όραμα για τον Δήμο Μετεώρων, με κάνει αυτόματα συνοδοιπόρο της ομάδας που ηγείται.

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr