Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Παύλου Ζιώγου ως Τ.Σ. Κακοπλευρίου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.753

Συνδημότισσες, συνδημότες Είμαι ο Παύλος Ζιώγος με καταγωγή και διαμονή το Κακοπλεύρι Καλαμπάκας. Συνταξιούχος με τρία παιδιά. Σπούδασα εργοδηγός-μηχανολόγος και μέσω ΠΑΤΕ-ΣΕΛΕΤΕ εκπαιδευτικός. Ασχολούμαι με τα κοινά από το 1995 μέσω διάφορων τρόπων και βαθμίδων του πολιτικού γίγνεσθαι. Έδωσα μία γενναία ώθηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κακοπλευρίου.

 

Με ενδιαφέρει απόλυτα η διατήρηση και ανάδειξη των ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων της περιοχής μου αλλά και η συνέχεια και ανάπτυξη του φυσιολατρικού, ορειβατικού και θρησκευτικού τουρισμού.

 

Ο κοινοτικός ξενώνας του χωριού και οι κατασκηνώσεις του Αγίου Κοσμά αποτελούν ήδη μία υγιή βάση προσέλκυσης επισκεπτών. Κρίνω όμως απαραίτητη την λειτουργία του καταφυγίου Νεράϊδας όπως και την συντήρηση του άξονα Κακοπλεύρι-Ξηρόκαμπος. Το παλιό τυροκομείο επίσης πρέπει να αναστηλωθεί και να λειτουργήσει ως χώρος προβολής του παραδοσιακού μας πολιτισμού. Ιστορικό καθήκον μου θεωρώ την προστασία και συντήρηση των καταπληκτικών αγιογραφιών του ναού του Αγίου Νικολάου με έτος κτίσης το μακρινό 1703 και την προστασία και ανάδειξη της ιστορικής μονής Σταγιάδων που το 2004 έκλεισε μία χιλιετία ακμάζουσας λειτουργίας.

 

Όλα αυτά βέβαια απαιτούν την συντήρηση και αύξηση των βασικών υποδομών. Φροντίδα κεντρικού δρόμου, ύδρευση του Ξηρόκαμπου, εσωτερική και αγροτική οδοποιία.

 

Πιστεύω οτι η επιστημονική γνώση, η εμπειρία στα κοινά και η θέληση προσφοράς του Σωτήρη Παπαχρήστου, θα αποτελέσει σημαντικό βατήρα πραγματοποίησης των στόχων για τον τόπο μου. Για αυτό επέλεξα να αγωνιστώ μέσα από τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr