Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Λουλέ Φροσυνάκη με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.185

Λουλές Φροσυνάκης. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως Προέδρου Φλαμπουρεσίου του Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”

 

Φίλες, φίλοι Είμαι ο Λουλές Φροσυνάκης με καταγωγή από το Φλαμπουρέσι και διαμονή στην Καλαμπάκα.
Πενήντα ετών και πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν Δημοσιογραφία και Καλές Τέχνες αντίστοιχα.

Είμαι Εργοδηγός και διαθέτω πιστοποίηση στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ”.
Λειτουργώ επαγγελματικά στον κατασκευαστικό τομέα.

Αγαπημένες μου ενασχολήσεις είναι το ψάρεμα μπριάνας και καραβίδας αλλά και οι ατέρμονες συζητήσεις με ανθρώπους που ξέρουν να ακούν και να μιλάνε.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά βλέποντας το αγαπημένο μου χωριό σε μία κατάσταση χρόνιας εγκατάλειψης από τις Δημοτικές Αρχές.
Δυστυχώς, δεν μπορώ να μιλήσω για αναπτυξιακούς στόχους όπως άλλες ορεινές κοινότητες του Δήμου Μετεώρων. Προέχει η επίτευξη στόχων ανάσχεσης της εγκατάλειψης και διευκόλυνσης της επιβίωσης των λίγων πλέον κατοίκων.

Ύδρευση. Νερό έχουμε και … νερό δεν έχουμε. Απαράδεκτο δίκτυο ύδρευσης στέλνει θολό νερό. Η αγορά εμφιαλωμένου φαντάζει σαν ένα κακόγουστο αστείο.
Καφενείο. Η δημιουργία ενός δημοτικού καφενείου θα τονώσει την κοινωνικότητα, την αλληλεγγύη και την συσπείρωση των κατοίκων, λειτουργώντας ως μία αρχαιοελληνική “αγορά του δήμου”.
Βοήθεια στο σπίτι. Υπάρχει ψηφισμένος νόμος και πρόγραμμα από το 2012, που καλύπτει τους συνταξιούχους όλων των Φορέων κύριας ασφάλισης της χώρας, με σκοπό την κατοχύρωση συνθηκών αυτόνομης διαβίωσης των ηλικιωμένων και των ανάπηρων συνταξιούχων στην κατοικία τους, ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή τους στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, να αποφευχθεί η παραπομπή τους σε μονάδες κλειστής φροντίδας και να προληφθούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού.
Εσωτερική και αγροτική οδοποιία. Οι ενεργοί κάτοικοι είναι κτηνοτρόφοι. Τα προβλήματα τους ξεκινούν από την έξοδο του σπιτιού τους μέχρι την διεκπεραίωση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.
Φροντίδα και αναστήλωση του περίφημου Ναού της Παναγίας με τις τοιχογραφίες του 1773.

Έχω σκοπό να γίνω “ενοχλητικός” μέχρι να σώσω το Φλαμπουρέσι. Επιλέγω να συστρατευθώ με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου αφού είναι ο μαναδικός συνδυασμός που αναπτερώνει την ελπίδα μου για τον τόπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr