Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Πρεμέτη με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.632

Πρεμέτης Ιωάννης. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Αγναντιάς του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Φίλες, φίλοι

Είμαι ο Γιάννης Πρεμέτης, είκοσι επτά ετών, με καταγωγή την Αγναντιά Καλαμπάκας. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου μεταξύ Καλαμπάκας και του αγαπημένου μου χωριού.

Τελείωσα το ΕΠΑΛ με κατεύθυνση “Δομικά Έργα”, ενώ διαθέτω πιστοποίηση “Νέου Αγρότη”.

Δραστηριοποιούμαι στον κατασκευαστικό τομέα αλλά και στον αγροτικό, παράγοντας τριφύλλι και βρώμη.

Ασχολούμαι με το ψάρεμα, την ορεινή πεζοπορία και την offroad οδήγηση. Το βουνό και οι υπαίθριες δραστηριότητες, με συνεπαίρνουν και με διδάσκουν.

Προτεραιότητες για τον τόπο μου θεωρώ:

– Τίς θέσεις στάθμευσης αγροτικών μηχανημάτων σε συσχετισμό με τα αυτοκίνητα ιδιωτών, για λόγους ασφάλειας και άνεσης μετακίνησης.

– Την φροντίδα και τον καθαρισμό φρεατίων. Μέχρι τώρα, εναπόκειται στον εθελοντισμό των δημοτών.

– Την φροντίδα του αγροτικού οδικού δικτύου με μικρές, φτηνές τσιμεντοστρώσεις και επιδιορθώσεις γεφυριών. Προσφέρθηκα εθελοντικά, ζητώντας από την απερχόμενη δημοτική αρχή μόνο τα υλικά, τα οποία ποτέ δεν ήρθαν.

– Την φροντίδα του εσωτερικού οδικού δικτύου. Μπαλώματα, λακκούβες και εγκατάλειψη.

– Υποδομές ύδρευσης. Νερό έχουμε και … νερό δεν έχουμε. Τρία υδραγωγεία, το ένα αθλιότερο του άλλου, υπεύθυνα για δηλητηριάσεις δημοτών τον 21ο αιώνα.

Είμαι νέος και συστρατεύομαι με τους νέους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για το όραμα τους, για την τεχνογνωσία τους και κυρίως την δυνατότητα και την δυναμική τους να διαλύσουν τις ανόητες αγκυλώσεις του σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.