Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτριου Σαλταγιάννη με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.583

Σαλταγιάννης Δημήτριος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Μηλιάς – Κατάφυτου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

 

Φίλες, φίλοι Είμαι ο Δημήτρης Σαλταγιάννης, με καταγωγή το Κατάφυτο Καλαμπάκας και διαμονή στα Τρίκαλα.

 

Πενήντα έξι ετών, παντρεμένος με την Χαρούλα Τσουρέκα, με την οποία και αποκτήσαμε δύο αγόρια.

 

Αποφοίτησα από τα ΤΕΛ με κατεύθυνση “Ηλεκτρολόγος  Εσωτερικών Εγκαταστάσεων”, ενώ διαθέτω πιστοποίηση  “Συντηρητή Ανελκυστήρων”.

Εργάζομαι σε τεχνικό γραφείο της πόλης των Τρικάλων (Τζιώρας).

 

Το βιβλία, η μουσική και τα ταξίδια, είναι οι αγαπημένες μου ενασχολήσεις.

Τα βιβλία και η μουσική με “ταξιδεύουν”. Τα ταξίδια με “απογειώνουν”.  Ανοίγουν τους ορίζοντες μου, με φέρνουν σε επαφή με άλλες κουλτούρες, βλέπω καινοτομίες, με κάνουν να συνειδητοποιήσω πόσο μικροί είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη κι εν τέλει με κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

 

Διετέλεσα τοπικός σύμβουλος αλλά και Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Κατάφυτου.

 

Προτεραιότητες μου είναι η καθαριότητα του τόπου, η διάνοιξη του αγροτικού δικτύου, η φροντίδα του δικτύου ύδρευσης, η τοιχοποιία, ο επαρκής φωτισμός παντού και οι παιδικές χαρές ανακαινισμένες σύμφωνα με τις επιταγές ασφάλειας του τελευταίου νόμου.

 

Επιλέγω την “ομπρέλα” του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για το όραμα, την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την φρέσκια σύγχρονη σκέψη και την θέληση για την πραγματοποίηση ουσιαστικών αλλαγών διαρκείας στον Δήμο Μετεώρων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.