Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημητρίου Αλέξανδρου Κυριάκου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 465

Δημητρίου Αλέξανδρος Κυριάκος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Σαρακήνας του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

 

Φίλες, φίλοι

Είμαι ο Αλέξανδρος Δημητρίου, τριάντα έξι ετών, με καταγωγή από την Σαρακήνα. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου μεταξύ της Αθήνας και του αγαπημένου μου χωριού.

 

Υπηρέτησα ως Δόκιμος στον Ελληνικό Στρατό, ενώ από το 2009 υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικός Φρουρός.

 

Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια με την ελληνορωμαϊκή πάλη.

Με συνεπαίρνει η ενασχόληση με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες. Η “ιεροτελεστία” της οδήγησης με απελευθερώνει.

Η περιηγητική πεζοπορία και η επικοινωνία με τους ανθρώπους της περιοχής μας, είναι το αίτιο και το αποτέλεσμα της αγάπης μου για τον τόπο.

 

Προτεραιότητες μου είναι:

– Γήπεδο. Πλήρως εγκαταλελειμμένο. Απαιτείται φροντίδα. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι χώρος άθλησης αλλά και επικοινωνίας των νέων της κοινότητας.

Καθαριότητα και ευταξία. Το ξεχορτάριασμα σε οργανωμένη βάση εξυπηρετεί λόγους αισθητικής, ασφάλειας και πυροπροστασίας.

– Φωτισμός. Χρειάζεται φροντίδα και κάλυψη από άκρη σε άκρη.

– Γέφυρα Σαρακήνας, Ήδη άρχισε να ανακαινίζεται. Σε συνδυασμό με το υπόσκαφο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και την πλαισίωση από αισθητικό πεζόδρομο, αποτελεί ένα ιδιαίτερης ιστορικότητας βυζαντινό μνημείο που πρέπει να αναδείξουμε και να προωθήσουμε.

 

Είναι η πρώτη μου φορά στα “κοινά” και επιλέγω τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, για την φρεσκάδα της σκέψης, την εμπειρία στα κοινά και την τεχνογνωσία του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr