Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Πώχου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 3.233

Φίλες, φίλοι

Eίμαι ο Δημήτρης Πώχος, είκοσι πέντε ετών, με καταγωγή από την Αηδόνα και διαμονή στην Καλαμπάκα.

Τελείωσα το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας με κατεύθυνση την Γεωπονία. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση εστίασης της πόλης. Τις ώρες και μέρες που δεν εργάζομαι, συμμετέχω ενεργά στην λειτουργία κτηνοτροφικής μονάδας που διατηρεί η οικογένεια μου κοντά στον Ξηρόκαμπο.

Είμαι νέος και θυμωμένος. Είμαι θυμωμένος γιατί βλέπω τον ευλογημένο τόπο μου να παρακμάζει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Την Καλαμπάκα να υστερεί σε απλά έργα υποδομής. Τον τουρισμό των Μετεώρων να σημειώνει ελάχιστο χρόνο παραμονής. Τα χωριά των Κοινοτήτων μας να εγκαταλείπονται στην φυσική τους μοίρα. Τους φίλους και συνομιλήκους μου να φεύγουν αναζητώντας μία αξιοπρεπή εργασία και ζωή. Είμαι θυμωμένος με όλες τις δημοτικές αρχές που μέχρι τώρα δεν κατόρθωσαν ή δεν ήθελαν να καταρτίσουν τα απαραίτητα μεσομακροπρόθεσμα σχέδια για την ανάπτυξη του τόπου μου και προτίμησαν να αγωνιστούν για τα δικά τους οικονομικά και πολιτικά οφέλη.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά σε μία τόσο μικρή ηλικία. Επέλεξα να αγωνιστώ μέσα από τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Γιατί ο ίδιος αλλά και τα μέλη του συνδυασμού είναι νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες. Με διάθεση και δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το κοινό μας όραμα για τον τόπο.

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr