Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Χουχουρέλου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.149

Συνδημότισσες, συνδημότες

Eίμαι ο Τάκης Χουχουρέλος, με καταγωγή και διαμονή την Βλαχάβα Καλαμπάκας. Πενήντα δύο ετών και πατέρας δύο παιδιών.

Έχω την τύχη να ασχολούμαι με την κτηνοτροφία στον αγαπημένο μου τόπο. Τριάντα χιλιάδες στρέμματα βαλανιδιάς, δεν τα λες και λίγα.

Δεν έχω άλλες ενασχολήσεις αφού η καθημερινότητα με τα ζώα, τα δέντρα, τα φυτά, τα νερά, καλύπτει πλήρως την ύπαρξη μου.

Πιστεύω στην αγάπη και την ομόνοια. Κάποια χρόνια διετέλεσα Πρόεδρος της τοπικής ένωσης κτηνοτρόφων. Μέχρι τότε, η κοινότητα μας υπέφερε από διχόνοιες και μισαλλοδοξίες ποταπής προέλευσης και σημασίας. Αναμενόμενο προϊόν μίας μικρής κλειστής κοινωνίας. Εκατόν πενήντα μόνιμοι κάτοικοι, ασχέτως εάν το καλοκαίρι υπερδιπλασιάζονται. Κατάφερα αφενός να τους μονιάσω κι αφετέρου να στηρίξουμε τα δύο μαγαζιά του χωριού, δίνοντας δουλειά πότε στο ένα και πότε στο άλλο. Γιατί όπως γνωρίζετε, τα μαγαζιά μίας μικρής κοινωνίας είναι τόποι συνάθροισης και κοινωνικών επαφών. Όπως ακριβώς στην αρχαία Ελλάδα ήταν η Αγορά του Δήμου.

H κοινότητα μας στηρίζεται στην κτηνοτροφία και σε αρκετά μικρότερο ποσοστό στην γεωργία. Ο μεγάλος αριθμός ζώων απαιτεί ικανές ποσότητες νερού. Χρειαζόμαστε λοιπόν ένα σύγχρονο σύστημα ύδρευσης που ποτέ δεν είχαμε. Η ανάδειξη της Μονής της Παναγίας Μύκανης ή Παλαιοπαναγιάς, ενός από τα αρχαιότερα μοναστήρια του Νομού, σύγχρονου των Μετεώρων αλλά και της ετήσιας γιορτής των “Βλαχάβειων” θα μπορούσαν να προσελκύσουν επισκέπτες πολιτισμικού τουρισμού. .

Για όλα αυτά, η Βλαχάβα μας χρειάζεται … αγάπη. Αγάπη μεταξύ μας και αγάπη του Δήμου για εμάς.

Επέλεξα λοιπόν να (ξανα)αγωνιστώ, μέσα από τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί είναι όντως ο μοναδικός συνδυασμός που προτάσσει την αλληλεγγύη και την προσφορά στο σύνολο των δημοτών έχοντας την γνώση, την εμπειρία και την διάθεση να το κάνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr