Ανακοινωση υποψηφιοτητας του Χρήστου Γκουαρνταμπάσο – Μόκα με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.167

Γκουαρνταμπάσο – Μόκας Χρήστος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικού σύμβουλου Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Φίλες, φίλοι,

είμαι ο Χρήστος Γκουανταρμπάσο – Μόκας.

Είκοσι τεσσάρων ετών και με καταγωγή την Ιταλία από την μεριά του πατέρα μου και την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας από την μεριά της μητέρας μου. Ευτυχής και υπερήφανος εγγονός του ιστορικού προέδρου της Ασπροκκλησιάς Νίκου Μόκα.

Τελείωσα το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας με κατεύθυνση “Ηλεκτρολογία, ηλεκτρονική και αυτοματισμοί.

Επίσης το εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων με κατεύθυνση “Μηχανολογία” (τεχνικός οχημάτων).

Σπούδασα για ένα έτος στην σχολή “Ηλεκτρονικών Μηχανικών” του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ διαθέτω πιστοποιήσεις στην αγγλική γλώσσα και στην πληροφορική.

Ακολούθησα το επάγγελμα της καρδιάς μου : “Xειριστής μηχανημάτων έργου”.

Διετέλεσα:

-Μέλος τις Π.Α.Σ.Π στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

-Πρόεδρος ολομέλειας των φοιτητών στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Κρήτης στα Χανιά από 2017 έως 2018

-Μέλος του Ajax Ασπροκκλησιάς

-Πρόεδρος πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς από 2019 έως σήμερα.

Για την ομόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων, δίνω μεγάλη σημασία στον πολιτισμό, τον τουρισμό και αγροτουρισμό, την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και φυσικά την φροντίδα όλων εκείνων των υποδομών που είναι απαραίτητες για την λειτουργική ανάπτυξη αυτών.

Έτσι, το όραμα μου για τον Δήμο Μετεώρων, καθορίζεται από τέσσερις στόχους:

– Aνάπτυξη τουρισμού & αγροτουρισμού. Aύξηση του χρόνου διαμονής των επισκεπτών με την δημιουργία ενός δικτύου υπαίθριων δραστηριοτήτων στις ορεινές μας κοινότητες.

– Ανάδειξη και προώθηση της πολιτιστικής & θρησκευτικής κουλτούρας του τόπου μας μέσω ενός οργανωμένου και μετρήσιμου σχεδίου, με χαρακτηριστικά αφενός τον μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα και αφετέρου την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση.

– Ανάπτυξη αγροτικών και κτηνοτροφικών μονάδων . Λύσεις μείωσης κόστους, ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ουσιαστική και τυπική βοήθεια στους νέους αγρότες – κτηνοτρόφους, θεωρούνται απαραίτητες συνθήκες.

– Έργα υποδομής στην Καλαμπάκα και στα χωριά μας. Είναι η αυτονόητη βάση για την δημιουργία ενός δυνατού και διαχρονικού αναπτυξιακού μοντέλου.

Συντάσσομαι με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Είναι ο μοναδικός που συνδυάζει ιδανικά δυνατές νότες εμπειρίας, τεχνογνωσίας, αλληλεγγύης, φρεσκάδας, αγωνιστικότητας, παράγοντας τελικά, ένα θετικό τραγούδι ελπίδας για τον Δήμο Μετεώρων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr