Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Απόστολου Χολέβα με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 2.427

Χολέβας Απόστολος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

 

Φίλες, φίλοι Είμαι ο Αποστόλης Χολέβας, με καταγωγή την Μεγάλη Κερασιά και διαμονή στην Καλαμπάκα.

 

Πενήντα πέντε ετών, παντρεμένος με την Γεωργία Καϊκη, με την οποία και αποκτήσαμε τέσσερα παιδιά.

Σπούδασα Δασοπονία και είμαι εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, στο τμήμα Γεωπονίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, ενώ διδάσκω Τεχνολογία στα Γυμνάσια Πρίνου, Βαλτινού, Αμπελίων, Οξύνειας και Φλαμπουρεσίου.

Εργάστηκα επί σειρά ετών ως κτηνοτρόφος, οικοδόμος, σερβιτόρος, ιδιοκτήτης μονάδας εστίασης στο Καστράκι και ως εργοδηγός στην Κοινοπραξία Ντελής-Νίκου-Τσιλιλής.

Τα ενδιαφέροντα μου επικεντρώνονται στην ορεινή πεζοπορία, στην μουσική και στην άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους του τόπου μου. Με συνεπαίρνουν συζητήσεις με ανθρώπους που ξέρουν να ακούνε και να μιλάνε.

Η ενασχόληση με τα “κοινά”, με προσέλκυσε πολύ νωρίς.

Διετέλεσα Πρόεδρος 15μελούς στα ΤΕΛ Καλαμπάκας, Πρόεδρος Σπουδάζουσας Νεολαίας, Αντιπρόσωπος Σπουδάζουσας Νεολαίας σε δύο Πανσπουδαστικά Συνέδρια, Πρόεδρος Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., Πρόεδρος Μορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Κερασιάς για τρεις θητείες, Ταμίας Συνιδιόκτητου Δάσους Μεγάλης Κερασιάς (Α.Σ.Σ.Δ), τέσσερις φορές υποψήφιος τοπικός σύμβουλος (δύο φορές εκλεγμένος) και Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Προτεραιότητες μου αποτελούν οι αξίες της “βιώσιμης ανάπτυξης” και “βιώσιμης κινητικότητας”.

Τουτέστιν, θα αγωνιστώ για το περιβάλλον και την διαμόρφωση πρασίνου, την καθαριότητα και τον επαρκή φωτισμό παντού, το εσωτερικό και αγροτικό οδικό δίκτυο, τις ράμπες ΑΜΕΑ και τις απαραίτητες μονοδρομήσεις-πεζοδρομήσεις, καθώς και για την επιμελή φροντίδα του πάρκου αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

Τάσσομαι στο πλευρό του Σωτήρη Παπαχρήστου και του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες”. Η πολυετής επαγγελματική συνεργασία και η συμπόρευση τεσσάρων τετραετιών στα “κοινά”, μου επιτρέπει να έχω μία σαφή γνώμη για το πολιτικό του ήθος και ύφος, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.