Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Νίκης Κρίτσα – Πολύμερου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.847

Nίκη Κρίτσα – Πολύμερου. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικής συμβούλου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

 

Φίλες, φίλοι

Είμαι η Νίκη Κρίτσα με καταγωγή το Καστράκι και μόνιμη διαμονή στην Καλαμπάκα.
Παντρεμένη με τον Δημήτρη Πολύμερο με τον οποίο και έχουμε δύο παιδιά.

Μετά το Λύκειο, σπούδασα “τεχνικός τουριστικών επαγγελμάτων”.
Για μερικά χρόνια εργάστηκα ως υπάλληλος ΙΚΑ ενώ αρκετά χρόνια τώρα εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα του τουρισμού.

Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την ήπια πεζοπορία, τους παραδοσιακούς χορούς και όταν μου δίνεται η ευκαιρία ταξιδεύω.
Τα ταξίδια, με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Ανοίγουν τους ορίζοντες μου, με φέρνουν σε επαφή με άλλες κουλτούρες, βλέπω καινοτομίες και με κάνουν να συνειδητοποιήσω πόσο μικροί είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη.
Η πολιτική και η κοινωνία είναι πεδία που πάντα με προσέλκυαν.

Αποφάσισα να ασχοληθώ οργανωμένα για το καλό του τόπου μας μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού κουράστηκα να περιμένω ουσιαστικό και προγραμματισμένο “έργο” από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Θα επιμείνω στην δημιουργία υποδομών στην πόλη και στις ορεινές κοινότητες, μιας και αυτές είναι η βάση για οποιοδήποτε πλάνο ανάπτυξης.
Στην πόλη:
– Bιώσιμη κινητικότητα. Ράμπες ΑΜΕΑ παντού. Δημιουργία ποδηλατόδρομων, πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, σήμανση, parking.
– Φροντίδα και καθαριότητα εσωτερικού οδικού δικτύου.
– Πάρκο αναψυχής. Καθαρό, φωτισμένο, ασφαλές. Για μικρούς και μεγάλους.
– Νέο Σχέδιο πόλης. Έκλεισε είκοσι πέντε χρόνια. Κι όμως, πολλά σημεία του είναι σε εγκατάλειψη. Ειδικά, πίσω από το Διβάνη, κάτοικοι έχουν πληρώσει “εισφορά γής” χωρίς την αναμενόμενη ανταπόδωση στην καθαριότητα και στο οδικό δίκτυο.
Στα χωριά μας:
– Δίκτυα ύδρευσης. Τα περισσότερα χωριά μας, νερό έχουν και … νερό δεν έχουν. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός τους υπερδιπλασιάζεται.
– Αγροτικό οδικό δίκτυο. Οι κάτοικοι ασχολούνται κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Οι αγροτικοί δρόμοι είναι μέρος της ήδη δύσκολης δουλειάς τους.
– Πρόσβαση στις υπηρεσίες και δομές της έδρας του Δήμου. Λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερο ενδιαφέρον από την δημοτική αρχή.

Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, αφού ο ίδιος είναι ειλικρινής, έντιμος, έμπειρος, τεχνογνώστης και νέος, με ένα πραγματικά νέο όραμα, με την θέληση και την δύναμη να το κάνει πραγματικότητα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.