Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Μαρίας Γκαραγκάνη – Κουκοράβα με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 5.437

Συνδημότισσες, συνδημότες. Είμαι η Μαρία Γκαραγκάνη-Κουκοράβα. Με καταγωγή την Χρυσομηλιά και μόνιμη διαμονή στην Καλαμπάκα.

Παντρεμένη με τον Δημήτρη Γκαραγκάνη με τον οποίο και αποκτήσαμε δύο παιδιά.

Είμαι υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι άγνωστη για εμένα.

Εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος το 2014 ενώ διετέλεσα αντιδήμαρχος “Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος” από το 2016 έως το 2019.

Πιστεύω στην γνώση, στην πείρα και στο αδιάλειπτο έργο. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια χωρίς προσφορά όπως και η αυτοπροβολή χωρίς αντίκρυσμα.

Ενδιαφέρομαι για την καθαριότητα, την ευταξία, τους “πράσινους πνεύμονες” της πόλης, ως ένα πρόσωπο για τους επισκέπτες αλλά και μία αισθητική, άνεση και ασφάλεια για τους κατοίκους της πόλης μας.

Η βιώσιμη κινητικότητα είναι ένα στοίχημα εύκολο να κερδηθεί.

Η φροντίδα των ορεινών κοινοτήτων μας θεωρείται αυτονόητη.  Οι βασικές υποδομές ύδρευσης, φωτισμού, εσωτερικού και αγροτικού δικτύου θα καλυτερεύσουν την ήδη σκληρή καθημερινότητα των ντόπιων. Η ευκολία πρόσβασης στις δομές του κέντρου, θα τους βοηθήσει στην πληροφορία, την υγεία και τελικά στην κοινωνική ενσωμάτωση τους στον Δήμο.

 

Συντάσσομαι με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, γιατί βλέπω μετρήσιμο όραμα, εμπειρία, γνώση και όρεξη για ουσιαστική προσφορά στον τόπο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr