Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Κωνσταντίνας Μπέφα με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.732

Φίλες, φίλοι Είμαι η Κωνσταντίνα Μπέφα, με καταγωγή από τα Λογγά και διαμονή στην Καλαμπάκα.

Σπούδασα τουριστικά επαγγέλματα ενώ τα τελευταία χρόνια είμαι ανεξάρτητη συνεργάτης της εταιρίας LR με αξιοσημείωτη επιτυχία στον χώρο του δικτυακού marketing.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Πιστεύω στην έμπνευση, στις θετικές αλλαγές, ατομικές και κοινωνικές. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο κι ως εκ τούτου μόνιμο σε μία κοινωνία. Επιδιώκω να είμαι από αυτούς που “βοηθούν να κυλήσει η πέτρα ώστε να μην πιάνει βρύα”.

Επιλέγω ως κύριους στόχους μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση :

Tην ίση και δίκαιη αντιμετώπιση των δημοτών, κάτι που αποτελεί και έναν από τους θεμελιώδεις όρους του Συντάγματος μας.

Την συντήρηση, προώθηση και ανάπτυξη των πραγματικά αξιόλογων μουσείων της περιοχής μας όπως αυτό της Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων, το Μουσείο Μανιταριών, το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας, το Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών.

Την αποτελεματική και στοχευμένη χρήση κονδυλίων για το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων. Στέγη, εμβόλια, περίθαλψη, υιοθεσίες.

Κατεβαίνω για δεύτερη φορά στις Δημοτικές Εκλογές. Αυτή την φορά επέλεξα τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί με ενέπνευσε το συνολικό του όραμα για την περιοχή μας αλλά και ο αδιαμφισβήτητος επαγγελματισμός του.

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.