Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ευδοκίας Παπαϊωάννου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 3.762

Παπαϊωάννου Ευδοκία. Ανακοίνωση υποψηφιότητας  ως δημοτικής συμβούλου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

 

Φίλες, φίλοι Είμαι η Ευδοκία Παπαϊωάννου, με καταγωγή την Καστανιά και διαμονή στα Τρίκαλα.

 

Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ διαθέτω πιστοποιήσεις στην “Διαχείριση Αποβλήτων”, “Πολεοδομικών Εφαρμογών” και “Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

 

Εργάστηκα ως μηχανικός στον Δήμο Καστανιάς, ως μηχανικός τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας και ως προϊσταμένη τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμπάκας, ενώ σήμερα εργάζομαι στο τμήμα τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Φαρκαδόνας.

 

Διετέλεσα μέλος στον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού και Πρόεδρος Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ο.Τ.Α. Νομού Τρικάλων.

 

Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω, ακούω και παίζω μουσική (κιθάρα και ακορντεόν).

 

Μου αρέσει ιδιαίτερα η μουσική, αφού μού παρέχει τον φρέσκο αέρα στο νου, ώστε να αναλογιστώ προβληματισμούς, τόσο προσωπικούς όσο και συλλογικούς, ισορροπημένα και θετικά.

 

Η “βιώσιμη ανάπτυξη”, η “βιώσιμη κινητικότητα” και η “κοινωνική αλληλεγγύη”΄, είναι βασικές αξίες, τις οποίες θέλω να υπηρετήσω υπεύθυνα.

 

Πιστεύω σε μία Δυναμική Κοινότητα που αναπτύσσεται ομόρροπα, βασιζόμενη στην αλληλεγγύη, στην συνεργασία και στην συνέργεια των κοινοτήτων μεταξύ τους και με την πόλη-έδρα του Δήμου.

 

Θεωρώ ξεπερασμένο και σίγουρα αποτυχημένο το μοντέλο διοίκησης που εφάρμοσαν οι δημοτικές αρχές μέχρι τώρα στον τόπο μας, οι οποίες διατήρησαν και αναπαρήγαγαν αφενός την “μηχανική λειτουργία” του Δήμου κι αφετέρου τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές ιεραρχήσεις μεταξύ των κοινοτήτων.

 

“Γυρίζοντας σελίδα” στον Δήμο Μετεώρων, απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις σε χρονίζουσες προβληματικές καταστάσεις.

 

Ορεινές κοινότητες. Οι υποδομές στην ύδρευση, στην εσωτερική οδοποιία, στην αποχέτευση, στην καθαριότητα και στον φωτισμό είναι αυτονόητες. Η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης αυτών των δημοτών στις υπηρεσίες αλλά και στις κοινωνικές και επιμορφωτικές δομές του κέντρου, είναι απαραίτητη για μία ομόρροπη ανάπτυξη του Δήμου.

 

Ο περιηγητικός, ο ορειβατικός, ο αθλητικός και ο θρησκευτικός τουρισμός θα προωθήσουν το τουριστικό μας πλεονέκτημα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

 

Καλαμπάκα. H Τοπική Αυτοδιοίκηση για όλους. Όλοι οι δημότες έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις αλλά και τα ίδια δικαιώματα. Η δημοτική αρχή πρέπει να σέβεται, να αφουγκράζεται και να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους ανεξαρτήτως κόμματος, οικονομικής επιφάνειας και οικογενειακών σχέσεων.

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι πεζοδρομήσεις, το parking, oι ράμπες ΑΜΕΑ, ο έλεγχος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, θα κάνουν ευκολότερη και ασφαλέστερη την ζωή στην πόλη για δημότες και επισκέπτες.

 

Επιλέγω να αγωνιστώ μέσα από τις τάξεις του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες¨ του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για το καθαρό βλέμμα, την εμπειρία, το πολιτικό ήθος, την τεχνογνωσία και την διάθεση να “σπάσει αυγά” για την ουσιαστική αλλαγή του τόπου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr