Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θανάση Χούτου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.287

Φίλες, φίλοι Είμαι ο Σάκης Χούτος με καταγωγή και διαμονή το Καστράκι Καλαμπάκας.

Έχω σπουδάσει Γεωτεχνικός ενώ παράλληλα είμαι τεχνικός υπηρεσιών στον τομέα των κατασκευών.

Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια με την οικογενειακή γεωργική επιχείρηση. Άλλα τόσα χρόνια ασχολήθηκα ως τεχνίτης-τεχνικός στις κατακευές.

Σήμερα είμαι υπεύθυνος αποθήκης σε γνωστή πολυεθνική super market.

 

Aσχολούμαι με την αναρρίχηση και την ορεινή πεζοπορία. Μου αρέσει η μουσική και τα μηχανοκίνητα σπορ.

 

Δίνω μεγάλη σημασία στην προώθηση της προστασίας και διατηρησιμότητας των εθίμων του παραδοσιακού πολιτισμού του τόπου μας όπως και στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων βουνού.

 

Θα ήθελα καλύτερες υποδομές οδικές και ύδρευσης για τις κοινότητες του Δήμου μας που νερό έχουν και … νερό δεν έχουν, ενδυνάμωση της αλληλεπίδρασης και της συνεργασίας μεταξύ των κοινοτήτων του δήμου και την ανάπτυξη συνεργειών, εξωστρέφεια του συνόλου του Δήμου ως ένα ενιαίο τουριστικό προϊόν, ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους και δρόμους φιλικούς προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες  στην Καλαμπάκα και επιτέλους την πλήρη αξιοποίηση και απορρόφηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για το καλό του τόπου μου.

 

Δεν έχω ασχοληθεί με τα κοινά. Και ούτε το είχα σκοπό. Αλλά μιλώντας με τα μέλη του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σωτήρη Παπαχρήστο, αισθάνθηκα οτι μπορώ μαζί τους να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ουσιαστικό στην αναβάθμιση του τόπου μου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr