Ανακοίνωση τριών υποψηφίων με τον Θοδωρή Αλέκο για την Τ.Κ Θεόπετρας

0 988

Θα ήθελα να αναφερθώ σήμερα σε τρεις αξιόλογες υποψηφιότητες για την  τοπική κοινότητα Θεόπετρας. Οι τρεις αυτοί άνθρωποι έχουν επιδείξει σημαντική δέσμευση και ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της κοινότητάς μας και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της.

Ο λόγος γίνεται για την κα. Ευαγγελία Γκότζια, τον κ. Καραμίντζιο Αλέξανδρο και τον κ. Χατζή Ιωάννη. Όλοι τους έχουν δείξει σθένος και αφοσίωση προς την κοινότητά μας και είμαι σίγουρος  ότι η επιλογή τους  θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία της  τοπικής κοινότητας Θεόπετρας.

Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζής και έχω την τιμή να έχω διατελέσει ως τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Θεόπετρας  για δύο συνεχόμενες τετραετίες.

Η πολιτική μου σταδιοδρομία έχει επικεντρωθεί στην υπηρεσία της τοπικής κοινότητας μας και τη διασφάλιση της ευημερίας των πολιτών. Μέσα από την εμπειρία μου ως τοπικού συμβούλου, έχω αποκτήσει βαθιά γνώση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε και των αναγκών μας ως κοινότητα.

Ως μέλος συνδικαλιστικών σωματείων, έχω διεκδικήσει τα συμφέροντα των εργαζομένων και έχω επιδείξει δέσμευση στην αξιοπρέπεια και την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Επιδοκιμάζω την πρόοδο και την ανάπτυξη, αλλά πάνω απ’ όλα, πιστεύω στην ενότητα της κοινότητάς μας. Θα εργαστώ για την προώθηση της συνεργασίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών και της διαμόρφωσης μιας θετικής και φιλόξενης ατμόσφαιρας στην κοινότητά μας.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος

Χατζής Ιωάννης

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα και την αγάπη μου για τον τόπο μας, την όμορφη Θεόπετρα. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι υποψήφια για τη θέση της τοπικού συμβούλου, καθώς έχω βιώσει την εξέλιξη και τις ανάγκες της κοινότητάς μας.

θέλω να ενισχύσω τον δυναμισμό και την ενότητα της Θεόπετρας. Πιστεύω ότι μόνο μέσα από την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ για το αγαπημένο μας χωριό. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Η υποψήφια τοπική σύμβουλος

Γκότζια Ευαγγελία

Είμαι ο Αλέξανδρος Καραμίντζιος και είμαι υποψήφιος για τη θέση του τοπικού συμβούλου στην κοινότητα Θεόπετρας. Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ως επαγγελματίας οδηγός λεωφορείων, μηχανικός και ηλεκτρολόγος των εγκαταστάσεων αμαξοστασίων, καθώς  και την αγάπη μου για τον τόπο μας.

Για πολλά χρόνια, απέκτησα εμπειρία ως μηχανικός σε αμαξοστάσια τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου, ασχολήθηκα με την επισκευή και τη συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών  εγκαταστάσεων , καθώς και με την ασφάλεια και την αποδοτικότητά τους. Αυτή η εμπειρία μου με έμαθε τη σημασία της προσεκτικής και αξιόπιστης εκτέλεσης των καθηκόντων μου.

Ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, θέλω να εφαρμόσω τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου για να συμβάλω στη βελτίωση της υποδομής και των υπηρεσιών της κοινότητάς μας.

Πέρα από την επαγγελματική μου πορεία, η Θεόπετρα είναι ο τόπος που αγαπώ και ο οποίος με τίμησε και ως τοπικό σύμβουλο. Επιθυμώ να εργαστώ για την ανάπτυξη της κοινότητάς μας και την προώθηση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Αναλαμβάνω την υπόσχεση να είμαι προσεκτικός ακροατής των αναγκών σας και να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της κοινότητάς μας.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος

Αλέξανδρος Καραμίντζιος

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr