Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη νέα δολοφονική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας

Τo KKE καταδικάζει τη νέα δολοφονική επίθεση, με δεκάδες νεκρούς κι εκατοντάδες τραυματίες, στη Νίκαια της Γαλλίας

0 121

Τo KKE καταδικάζει τη νέα δολοφονική επίθεση, με δεκάδες νεκρούς κι εκατοντάδες τραυματίες, στη Νίκαια της Γαλλίας

Τo KKE καταδικάζει τη νέα δολοφονική επίθεση, με δεκάδες νεκρούς κι εκατοντάδες τραυματίες, στη Νίκαια της Γαλλίας  κι εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και το γαλλικό λαό.

Κι αυτό το χτύπημα πραγματοποιείται στο έδαφος της κλιμάκωσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, επεμβάσεων και πολέμων. Οι δε πρόσφατες επικίνδυνες αποφάσεις της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, για ενίσχυση των στρατιωτικών επεμβάσεων, με επίκεντρο τη Λιβύη, αλλά και τη Μέση Ανατολή, με αναβαθμισμένη συνεργασία ΝΑΤΟ-ΕΕ, σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία, ρίχνουν «λάδι στη φωτιά».

Η πείρα που έχει συσσωρευτεί τονίζει ότι τέτοια χτυπήματα χρησιμοποιούνται για την τρομοκράτηση των λαών, την ενίσχυση της καταστολής και της ξενοφοβίας, την επιδίωξη χειραγώγησης λαϊκών δυνάμεων στους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου.

Γι’ αυτό χρειάζεται να ενταθεί η αγωνιστική ετοιμότητα και η επαγρύπνηση ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, τα επικίνδυνα σχέδια και τους πολυπλόκαμους εγκληματικούς μηχανισμούς που ενεργοποιούνται σε βάρος των λαών.

ΑΘΗΝΑ 15/7/2016 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.