Ανακοίνωση των «Τρικάλων BC Aries» για την απαράδεκτη συμπεριφορά φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Από την ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

0 188

Από την ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Από την ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

H KAE Τρίκαλα BC Aries καταδικάζει απερίφραστα τους λίγους κακούς φιλάθλους που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εικόνα της γιορτής που παρατηρείται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Το χειροκρότημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων στην ομάδα του Ολυμπιακού και οι δεκάδες φίλαθλοι που περίμεναν στο τέλος έξω από το γήπεδο για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους Πρωταθλητές Ευρώπης δείχνει πως ο κόσμος των Τρικάλων και αγαπά το μπάσκετ και σέβεται τις αξίες.

Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Μπαρτζώκα, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του Ολυμπιακού που ταλαιπωρήθηκαν από τους λίγους αυτούς «φιλάθλους» τους οποίους και θα φροντίσουμε να απομονώσουμε από την οικογένεια μας.

Το μπάσκετ στα Τρίκαλα είναι γιορτή, το κατακτήσαμε αυτό όλοι μαζί με μεγάλο αγώνα και προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και σε αυτή τη γιορτή είναι ανεπιθύμητοι όσοι δεν σέβονται τον αντίπαλο και δεν αντιλαμβάνονται ότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι έννοιες ταυτόσημες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.