Ανακοίνωση μελών της Σ.Ε ΠΑΣΟΚ Καλαμπάκας

1 929

Με αφορμή τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και την ανάδειξη των νέων οργάνων, αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκφραστούμε δημόσια με μοναδικό γνώμονα το καλό της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως κατά την περίοδο πριν τις εκλογές πραγματοποιήθηκαν πολλές συζητήσεις σχετικά με την επόμενη μέρα της παράταξης αλλά και της περιοχής. Αποφασίσαμε λοιπόν να είμαστε υποψήφιοι για τη Συντονιστική Επιτροπή της Καλαμπάκας και να διεκδικήσουμε την πλειοψηφία στο πενταμελές όργανο. Ζητήσαμε από τους φίλους και τα μέλη της παράταξης να δώσουν ξεκάθαρη εντολή ανανέωσης. Θεωρούμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβει τις τύχες της παράταξης η γενιά μας. Μια γενιά που μεγάλωσε μέσα στην οικονομική κρίση και που καλείται να διαχειριστεί τις τραγικές συνέπειες των λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Οφείλουμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε τις εκατοντάδες των ανθρώπων που συμμετείχαν στις εκλογές της 8ης Μαΐου στο Δήμο Μετεώρων και δεσμευόμαστε να πράξουμε τα απαραίτητα ώστε να επιτευχθεί η ανανέωση και η διεύρυνση στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Επιθυμία μας είναι να μη μείνει κανείς εκτός από τον δύσκολο αυτό αγώνα, όπου προσπαθούμε να φέρουμε την παράταξη μας στην θέση όπου ανήκει.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως σεβόμαστε πλήρως το καταστατικό του κόμματος στο οποίο είμαστε εκλεγμένοι. Το καταστατικό, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως ο γραμματέας της εκάστοτε επιτροπής εκλέγεται από τα εκλεγμένα μέλη της. Σε κανένα σημείο δεν αναφέρεται ότι γραμματέας εκλέγεται ο πρώτος σε σταυρούς. Είναι ανάγκη να γίνει κατανοητό πως στις πρόσφατες εκλογές, οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης κλήθηκαν να εκλέξουν πενταμελή επιτροπή και όχι γραμματέα!

Επίσης, νιώθουμε την ανάγκη να απολογηθούμε για την αστοχία της Κυριακής, καθώς η συνάντηση των εκλεγμένων μελών ερμηνεύτηκε ως επίσημη ψηφοφορία. Φυσικά, η ευθύνη δεν είναι δική μας αλλά επειδή έχουμε μάθει να λειτουργούμε ομαδικά και θεσμικά δε θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Τέλος, θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα προς πάσα κατεύθυνση να γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα της εκλογής που θα πραγματοποιηθεί ύστερα από την επικύρωση των αποτελεσμάτων.

Την επόμενη μέρα πρέπει όλοι ενωμένοι να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη ξανά πρωταγωνιστή!

 

Τα εκλεγμένα μελής της Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων.

Αλεξίου Απόστολος

Ζαμπούρας Κωνσταντίνος

Κουσκουβάτα Ιωάννα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
 1. Θεόδωρος Καραϊσκος λέει

  Από ποιον, ως ομάδα, διεκδικήσατε και κερδίσατε την πλειοψηφία στο θεσμικό πενταμελές όργανο;
  Γιατί προεκλογικά δήλωνες στον τύπο ότι κατεβαίνεις ως υποψήφιος γραμματέας;
  Οι τρεις σας θα λειτουργείτε ομαδικά στο πενταμελές;
  Αν γνωρίζαμε ότι υπάρχει τέτοια «δυνατή ομάδα» κι εμείς θα την στηρίζαμε!
  Διαλύστε την ομάδα τώρα! Δεν έχουμε ανάγκη από ομάδες! Συνέλθετε και εργαστείτε ως σύνολο στο συντονιστικό έργο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.