Ανακοίνωση της Μουσικής Σχολής Δήμου Μετεώρων

0 1,276

Η Μουσική Σχολή Δήμου Μετεώρων ακολουθώντας τις εξελίξεις και τηρώντας τα έκτακτα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, οργάνωσε την εξ αποστάσεως διδασκαλία των μαθημάτων της.

Με αίσθημα ευθύνης και για την αποφυγή του κινδύνου να χαθεί για τους μαθητές μας το εαρινό εξάμηνο, προχωρούμε στην διδασκαλία εξ αποστάσεως, σύγχρονη και ασύγχρονη, αξιοποιώντας τα πιο πρόσφορα  μέσα για τον κάθε μαθητή.

Για το σκοπό αυτό η εξ αποστάσεως  διδασκαλία των μαθημάτων στα μουσικά όργανα και στα ανώτερα θεωρητικά τμήματα, οργανώθηκε από τον υπεύθυνο καθηγητή του κάθε  τμήματος μετά από συννενόηση με τους σπουδαστές των τμημάτων.

Ειδικότερα για το μάθημα της θεωρίας της μουσικής ( τάξη προθεωρία , Α , Β και Γ ) θα πρέπει οι γονείς /κηδεμόνες να στείλουν στο e-mail της σχολής – msdmeteoron@gmail.com , το e-mail τους και στοιχεία με το ονοματεπώνυμο του γονέα και του σπουδαστή, προκειμένου να λάβουν το σύνδεσμο για την ασύγχρονη διδασκαλία του μαθήματος.

Σίγουρα, τα μαθήματα της μουσικής είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν χωρίς τη φυσική παρουσία μαθητή και καθηγητή λόγω της ιδιαιτερότητάς τους.

Όμως, σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας, περίοδο που διανύουμε, είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε και να συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση της Σχολής και στο τηλέφωνο 6974930736.

 

Από το γραφείο Δημάρχου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.