Ανακοίνωσε σήμερα επίσημα Βαγγέλη Λίτσιο και άλλους επτά παίκτες η Νίκη Βόλου –

0 500

Στην Πορταριά βρίσκεται η Νίκη Βόλου, που αναχώρησε για το χωριό του Πηλίου στις 12.30 το μεσημέρι από το Πανθεσσαλικό και σήμερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη της προπόνηση, καταλύοντας αρχικά στο αρχοντικό Κλείτσα.

Στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, βρέθηκαν οι πέντε παίκτες που έμειναν από πέρσι, δηλαδή οι Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Παπαδήμας, Γιώργος Ιορδανίδης και Απόστολος Τσιώλης, αλλά και οι επτά από τους οκτώ νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα.

Αφού τους μίλησαν οι Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Δύο ξένοι αλλά και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος είχαν ήδη πάει στην Πορταριά.

Οι καινούργιοι Έλληνες παίκτες της Νίκης είναι οι:

Σάββας Κυριακίδης, Βασίλης Βοσνιάδης, Μανώλης Αλιατίδης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Βαγγέλης Λίτσιος, Τάσος Παγώνης, Αντρέας Παρασκευάς, Αλέξανδρος Μπιτσάκος.

Αύριο Τετάρτη αναμένεται και ο Κρουθ στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, όπου θα τον υποδεχθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους διοικούντες και φίλαθλοι. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αφίξεις, όπως του Καμπαγέρο και του Λούκας Γκαρσία κι όχι μόνο, ώστε οι προπονήσεις να γίνονται με τουλάχιστον είκοσι παίκτες.

Αυτοί είναι οι οκτώ νέοι Έλληνες παίκτες της Νίκης Βόλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.