Ανακοίνωσε μεταγραφές η ομάδα των Μετεώρων

0 527

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε η Διοίκησης της ομάδας των Μετεώρων.

Οι ανακοινώσεις:

  • Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει τη συνεργασία με τον τερματοφύλακα Βασίλη Καρατζά και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης ανήκε στην ομάδα της Δήμητρας. Είναι γεννημένος το 1997.
  • Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικόλαρο  και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Γιώργος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου και είναι αμυντικός. Είναι γεννημένος το 1998.
  • Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Πλακιά Παύλο  και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Παύλος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Δήμητρας και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2002.
  • Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Τσιαντούλα Βασίλειο  και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Δήμητρας και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2001.
  • Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Δάσιο  και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Διονύσης έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Πηγής και είναι μεσοαμυντικός. Είναι γεννημένος το 1997.
  • Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Ζάρρα  και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα των Παραληθαίων και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2000.

Γιώργος Νικόλαρος

Βασίλης Καρατζάς

Νικόλαος Ζάρρας

Τσιαντούλας Βασίλειος

Διονύσης Δάσιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.