Αναγνώστης γράφει: «ΝΕΜΕΣΙΣ»

Ζούμε στην εποχή της απολύτου κυριαρχίας της μ@λ@κι@ς. Σχεδόν όλοι έχουμε να επιδείξουμε έργο τέτοιο ώστε να μας κατατάσει στην κατηγορία του….

0 190

Ζούμε στην εποχή της απολύτου κυριαρχίας της μ@λ@κι@ς. Σχεδόν όλοι έχουμε να επιδείξουμε έργο τέτοιο ώστε να μας κατατάσει στην κατηγορία του….

sokratisΖούμε στην εποχή της απολύτου κυριαρχίας της μαλακίας. Σχεδόν όλοι έχουμε να επιδείξουμε έργο τέτοιο ώστε να μας κατατάσει στην κατηγορία του μαλάκα.

Ηθελημένα όμως κανείς δεν ξεκίνησε αυτή την πράξη ώντας σόφρων, ούτε τη συνέχισε ώντας παράφρων. Οι άρχοντες της εποχής στηρίζονται πάνω στις πράξεις αυτές, και κτίζουν κυριαρχία, αισχρή και κχάκιστη.

Ο τρόπος που χρησιμοποίησαν τα τελευταία 3000 χρόνια για να εδραιώσουν την δικτατορία τους παραμένει ο ίδιος. Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ.
Βλέπετε χρησιμοποιούν την γλώσσα μας, την οποία χρησιμοποίησαν οι σοφοί πρόγονοι μας για να εξηγήσουν όλα όσα μπορεί να αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους.
Την χρησιμοποίησαν σαν προσευχή, σαν επίκληση στην αλήθεια, σαν διαταγή διαλεύκανσης των πάντων.
Αλλά το κυριότερο εργαλείο που μας δώρισαν ήταν η χρήση της γλώσσας για προγραμματισμό. Τι εννοώ; Εξηγούμαι αμέσως.
Βλέπετε κάθε λέξη στην αρχαία Ελληνική γλώσσα αποτυπώνει το νόημα αυτού που περιγράφει. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις, στη σωστή σειρά, αφού κανείς κατανοήσει το πλήρες νόημα τους, είναι σε θέση να απεξαρτηθεί από κάθε μορφής νοητική δουλεία, και να βαδίζει ελεύθερος, για το υπόλοιπο της ζωής του, πράττοντας, συνετά ηθικά και δίκαια.

Όπως όταν γράφεις ένα πρόγραμμα για υπολογιστή είσαι σε θέση να κάνεις οτιδήποτε αν γνωρίζεις την γλώσσα προγραμματισμού, πως είναι δυνατόν να μην μπορείς να επιτύχεις το οτιδήποτε, αν γνωρίσεις την μητρική γλώσσα όλων των λαών την Αρχαία Ελληνική. Σας μιλάω με πλήρη ειλικρίνεια, και επίγνωση.
Η τύχη όλων μας εξαρτάται από τό κατά πόσο γνωρίζουμε την γλώσσα μας. Θα σας δώσω μερικά παραδείγματα, εξηγούν τι εννοώ για να καταλάβετε την παρανόηση των ημερών μας.

Καταρχάς τα γράμματα στην απεικονίζουν, είτε πράξεις, είτε συναισθήματα, είτε αντικείμενα, είτε μέρη του σώματος.

Η μεγαλύτερη ευχή ξέρετε, είναι η λέξη ΗΛΙΟΣ, (Το Η παριστάνει το κχακό φως, το Λ την κάθαρση μέσω των παιδιών, το Ι το φως που έρχεται μετά την κάθαρση, το Ο παριστάνει τον κύκλο, όπου μπορεί να βρεθεί κύκλος, και το Σ είναι το φίδι.) Η θε’ι’κή λέξη ήλιος είναι μια επίκλησις, είναι αυτό που όταν εμφανίζεται διαλύει το σκότος.

Θα είδατε ότι γράφω κχακός και όχι κακός. Αυτό διότι, η αναπαράσταση του κχακού δεν δύναται να κρατηθεί, την Χέζουμε.

Κάθε γράμμα παριστάνει κάτι, από τις παραστάσεις αυτές προήλθαν οι λέξεις, και από τις λέξεις οι επικλήσεις, οι ευχές, και η δημιουργία του φωτός.

Άρρηκτα συνδεδεμένα είναι τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ με την γλώσσα. Φυσικά και η λέξη μαθηματικά είναι μια μεγάλη ανάλυσις της πραγματικότητας. Μ παριστάνοντας την μητέρα, Α = εμπιστεύομαι την ύπαρξη μου, Θ = Η αναπαράσταση της γραμμής πάνω στο Ο, Η = η αναπαράσταση του κχακού φωτός, Μ, Α , Τ = (τέλος, δεν συνεχίζεται αυτό), Ι το φως που βγαίνει από τα προηγούμενα, Κ = κράτα το, και Α, δείξε ότι εμπιστεύεσαι τους πάντες αφού έχεις αυτή τη σοφία, για να γίνει ο κόσμος ένα φως.

Με άλλα λόγια η λέξη σημαίνει Μαμά φοβάμαι το ΘΗΤΑ, μαμά , στοπ κρατώ και εγώ το φως που λέει αυτό που είπα και το αφήνω να αναγνωριστεί. Τα μαθηματικά σημαίνουν την επιστήμη που ασχολείται με την ανάλυση κάθε κακού φαινομένου.

Αν ασχοληθείτε περαιτέρω θα δείτε το μέγεθος της παραβίασης που έχει υποστεί η γλώσσα μας, η ζωή μας και η ψυχή μας.

Γιώργος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.