Αναδείχθηκαν προσωρινοί ανάδοχοι για 4 έργα του Δήμου Μετεώρων

1 569

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανοίγματος και αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών και σύμφωνα με τα πρακτικά της επιτροπής διαγωνισμού:

1. Για το έργο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Καλαμπάκας» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 453.000,00 €, προσωρινός ανάδοχος ανακηρύσσεται η εταιρία «ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ», με ποσοστό έκπτωσης 70,52%.

2. Για το έργο «Ανακατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίνων του Δήμου Καλαμπάκας» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 330.000,00 €, προσωρινός ανάδοχος ανακηρύσσεται η εταιρία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.», με ποσοστό έκπτωσης 54,43%.

3. Για το έργο «Αναβάθμιση παιδοτόπων στον Δήμο Καλαμπάκας» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 148.000,00 €, προσωρινός ανάδοχος ανακηρύσσεται η κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε.-ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ-ΜΟΣΧΟΣ-ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ», με ποσοστό έκπτωσης 43,29%.

4. Για το έργο «Διαμόρφωση αύλειων χώρων δημοτικών σχολείων» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 117.379,77 €, προσωρινός ανάδοχος ανακηρύσσεται η εταιρία «ΑΘ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με ποσοστό έκπτωσης 51,20 %.

Ακολουθεί η έγκριση των πρακτικών από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Δήμος Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ λέει

    Πόσα έργα θα γινόταν αν ο δήμαρχος εισέπραττε τις οφειλές προς τον Δήμο Μετεώρων και τη ΔΕΥΑΜ, που φθάνουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Πόσα έργα θα γινόταν αν ο δήμαρχος δεν έκανε ευκαιριακές εκπτώσεις 50% στην ΔΕΥΑΜ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.