Αναχώρησαν για την πενθήμερή τους εκδρομή οι μαθητές του ΓΕΛ Καλαμπάκας – Ευχαριστήριο

0 1.261

Οι μαθητές της Γ’ λυκείου του ΓΕΛ Καλαμπάκας με τους εκπαιδευτικούς συνοδούς τους αναχώρησαν σήμερα Κυριακή 03.12.2023 για την πενθήμερη εκδρομή τους στην γειτονική Ιταλία με πολλή ανυπομονησία και ευχάριστη διάθεση! Στόχος τους είναι να περάσουν υπέροχα και να γυρίσουν γεμάτοι εμπειρίες, νέες ανακαλύψεις και εικόνες, αναμνήσεις ζωής και γεμάτες μπαταρίες για να προσηλωθούν με την επιστροφή τους, στον φετινό τους στόχο που δεν είναι άλλος από το να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην τελική ευθεία προς τις πανελλήνιες εξετάσεις!

Στη διαδικασία της προετοιμασίας της εκδρομής στάθηκαν αρωγοί δίπλα μας κλήρος, φορείς και ιδιώτες.. Χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε να μειώσουμε την τιμή ανά άτομο και έτσι να ελαφρυνθούν οι γονείς πληρώνοντας χαμηλότερο εισιτήριο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να εκφράσουμε: στον Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο, στις Ιερές Μονές “Μεγάλου Μετεώρου, Αγίου Στεφάνου, Βαρλαάμ, Ρουσάνου & Αναπαυσά”, στον Δήμαρχο κ. Αλέκο Θεόδωρο, στον αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού κ. Παπανικολάου Γεώργιο, στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Αβραμόπουλο Ελευθέριο, στο cafe “Ιθώμη” & στο Σ/Μ Σκλαβενίτης. Επιπροσθέτως, η επιχείρηση “ΒΙΟΛΑΝΤΑ” πρόσφερε για όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους μπισκότα για το ταξίδι τους και ο δήμος Μετεώρων προσέφερε μια σημαντική ποσότητα σε νερά!

Η συμβολή όλων ήταν για εμάς πολύτιμη και εκφράζει ένδειξη αλληλεγγύης και άδολης προσφοράς. Ταυτόχρονα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας για τις έννοιες της κοινωνικής συνείδησης και της δοτικότητας..

 

Ευχαριστούμε θερμά!

Με τιμή,

το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr