Αν θέλουν Φορτούνη, να πληρώσουν…

Τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη επιβεβαίωσε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος.

0 112

Τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη επιβεβαίωσε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος.

φωτο αρχείου

Τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη επιβεβαίωσε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος. Τόνισε πάντως πως ο νεαρός άσος κοστίζει αρκετά χρήματα. Ο Δημήτρης Μπάκος μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα της Τρίπολης arcadiasports.gr, όπου υποστήριξε πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει το νεαρό μεσοεπιθετικό, πρέπει να πληρώσει και το ανάλογο κόστος:

«Εντάξει, τον θέλει ο Ολυμπιακός και επιμένουν! Σας το είχα ξαναπεί, όμως, στο arcadia-sports, ότι ο Φορτούνης είναι ακριβός. Σήμερα λοιπόν σας λέω ότι για να τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να πληρώσει ακριβά», τόνισε αρχικά ο εκ των μεγαλομετόχων των Αρκάδων και στη συνέχεια ανέφερε:

«Εμείς έχουμε πέντε χρόνια συμβόλαιο με το Φορτούνη και περιμένουμε να τον δούμε να δίνει ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Αυτά που σας λέω, είναι η πραγματικότητα και ο Αστέρας δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι εντυπώσεων ούτε πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία».

πηγή gazzetta.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.