Αμπέλια Καλαμπάκας – Έπεσε ξύλο για το νερό

Στα χέρια πιάστηκαν δυο κτηνοτρόφοι από τον Δήμο Κλεινοβού, για την διαχείριση του νερού στην περιοχή Μπασιά το Δ.Δ. Αμπελίων.

0 336

Στα χέρια πιάστηκαν δυο κτηνοτρόφοι από τον Δήμο Κλεινοβού, για την διαχείριση του νερού στην περιοχή Μπασιά το Δ.Δ. Αμπελίων. Στα χέρια πιάστηκαν δυο κτηνοτρόφοι από τον Δήμο Κλεινοβού, για την διαχείριση του νερού στην περιοχή Μπασιά το Δ.Δ. Αμπελίων.
Ήταν 17:00 χθες το απόγευμα όταν η Αστυνομία Καλαμπάκας κλήθηκε να μεταβεί στο συγκεκριμένο μέρος αφού κατόπιν συμπλοκής υπήρχε τραυματισμός.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας εκ των δυο κτηνοτρόφων μετά από φραστικό επεισόδιο επετέθη στον έτερο με μαχαίρι.
Ακολούθησε συμπλοκή και ο δεχόμενος την επίθεση χτύπησε στο πρόσωπο τον επιτιθέμενο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο και δη στην μύτη.
Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καλαμπάκας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλεύεται.
Ο χειροδικών μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας όπου κρατούνταν μέχρι χθες αργά το απόγευμα, έρευνα για τα ακριβή αίτια του επεισοδίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας. 

 

πηγή Η ΕΡΕΥΝΑ – Βαγγέλης Γκιάτας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr